До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Безпрецедентний акторський склад у новій комедії Netflix

Як повідомляє The Hollywood Reporter, культовий квінтет в особі Леонардо Ді Капріо, Меріл Стріп, Джона Гілла, Тімоті Шаламе і Кейт Бланшетт доєднався до акторського складу нової комедії Адама Маккея Do not Look Up — фільму, у якому вже грає Дженніфер Лоуренс.

Тимоти Шаламе и Мерил Стрип на гала-церемонии награждения National Board Of Review Awards 2018Тімоті Шаламе і Меріл Стріп на гала-церемонії нагородження National Board Of Review Awards 2018

Адам Маккей ("Влада", "Гра на пониження") — сценарист, режисер і продюсер Do not Look Up, що оповідає про двох скромних учених (Лоуренс і, як з’ясувалося, Ді Капріо), яких відрядили в міжнародний тур для ЗМІ, щоб попередити громадськість про падіння метеорита, який може зруйнувати Землю. Також повідомляється, що серед зірок, які з’являться у фільмі, будуть Аріана Гранде, Кід Каді й Меттью Перрі. Вони зіграють ключові ролі другого плану.

Реклама

Хоча про більшу частину акторського складу було відомо ще з весни, саме Ді Капріо певний час зволікав з відповіддю, оскільки з’ясовував, чи зможе водночас зніматися в наступному фільмі Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця" й комедії Netflix. Врегулювавши свій розклад, він офіційно погодився зніматися в Do not Look Up. Ді Капріо фліртував з кількома проєктами Netflix, але так і залишився одним з небагатьох в індустрії, хто не знімався в проєктах стримінгової платформи.

Схоже, що новий фільм Netflix зібрав один з найбільших зіркових ешелонів акторів категорії "А", відтоді як Стівен Содерберг випустив у світ свою команду "Одинадцять друзів Оушена".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.