До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Амаль і Джордж Клуні пожертвували 1 мільйон доларів на боротьбу з епідемією

Знаменитості й далі активно підтримують боротьбу проти епідемії коронавірусу. До Ріанни, Блейк Лайвлі та Раяна Рейнольдса прилучилося подружжя Клуні — Амаль і Джордж передали 1 мільйон доларів шести благодійним фондам.

Амаль і Джордж Клуні

Реклама

За інформацією видання Deadline, половина цієї суми надійде до фонду Motion Picture and Television, чверть — організації Los Angeles Mayors, яка опікується лікарями в Лос-Анджелесі, а також допомагає літнім людям і бездомним, які постраждали від COVID-19. Залишок коштів буде розподілено між італійськими лікарнями найбільш постраждалого від пандемії в країні регіону Ломбардія, де в пари будинок, продовольчим фондом у Лівані та потребами системи охорони здоров’я Великої Британії.

Нагадаємо, що цього тижня кошти на боротьбу з коронавірусом також перерахували Tiffany & Co. і Capri Holdings, до якого входять бренди Michael Kors, Versace і Jimmy Choo, 1 і 3 мільйони доларів відповідно. Також холдинг LVMH збільшив потужності, що вироблятимуть захисні маски.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.