До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Актриса Джулія Робертс завела Instagram-акаунт

Поки одні знаменитості щосили використовують соціальні мережі для спілкування з шанувальниками і давно монетизували їх, інші тільки починають своє знайомство з ними. Так, актриса Джулія Робертс лише 27 червня завела акаунт в Instagram і виклала перше фото. На ньому зірка фільмів "Красуня" і "Ерін Брокович" сидить під деревом в пуловері з написом Love і щиро усміхається. За першу добу публікація отримала: 98 000 лайків і майже 300 000 людей підписалися на сторінку улюбленої актриси.

З чим пов'язане таке рішення актриси – невідомо. Однак фанати припускають, що так Джулія Робертс хоче привернути увагу до одного зі своїх майбутніх проектів. Наприклад, актриса Блейк Лайвлі в рамках промо-кампанії нового фільму "Просте прохання" видалила всі попередні фото зі свого облікового запису і підписалася на 36 дівчат на ім'я Емілі Нельсон. Соціальних мереж досі уникають Бред Пітт, Анджеліна Джолі, Скарлетт Йоганссон і Крістен Стюарт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.