До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Адам Драйвер і Пенелопа Крус зіграють містера і місис Феррарі

Кілька днів тому стало відомо, що Пенелопу Крус номінували на премію "Оскар" за драму "Паралельні матері" — але зупинятися актриса не збирається. Новий проєкт Крус — роль Лаури Феррарі, дружини перегонника Енцо Феррарі, з яким вона створила однойменну компанію з виробництва розкішних спортивних автомобілів. Хто виконає роль харизматичного й вимогливого автомобільного магната? Не хто інший, як Адам Драйвер, зірка фільмів "Дім Ґуччі", "Шлюбна історія" і "Чорний куклукскланівець".

Пенелопа Крус у фільмі "Вікі Крістіна Барселона"
Адам Драйвер у фільмі "Мовчання"

У режисерському кріслі Майкл Манн, відомий за фільмами "Останній з могікан", "Джонні Д" і "Генкок". Він написав сценарій за мотивами книги Брока Єйтса "Енцо Феррарі: Людина і машина". Творці обіцяють, що "Феррарі" стане по-справжньому великобюджетним байопіком. Події відбуваються влітку 1957 року й оповідають про пару в бурхливий період їхнього життя. Шлюб Феррарі переживає кризу через смерть їхнього єдиного сина Діно, якого готували наступником Енцо, і над їхньою імперією нависла загроза банкрутства. У цей вирішальний момент Енцо і його команда перегонників вирішують компенсувати свої втрати, взявши участь в історичних перегонах: Mille Miglia, під час яких їм належить подолати 1000 миль Італією.

Реклама
Енцо Феррарі

Хоча інших подробиць про сюжет і участь акторів другого плану не розголошують, стало відомо, що Шейлін Вудлі ("Велика маленька брехня") доєднається до Круз і Драйвера в ролі Ліни Ларді, коханки Енцо й матері його другого сина П’єро, який згодом стане віцепрезидентом компанії. Знімати картину почнуть у травні в Італії, у рідному місті Енцо Модені та регіоні Емілія-Романья, центрі виробництва автомобілів. Робота над проєктом і сценарієм тривала 20 років (з чуток, у ролі Енцо Феррарі творці спершу бачили Г’ю Джекмана, а також Крістіана Бейла).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.