До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних кіномоментів, про які всі говорили у 2021 році

І в кіно, і на телебаченні в 2021 році світ побачив безліч стильних моментів: від розкішних образів Леді Ґаґи у фільмі "Дім Гуччі" до ділових костюмів Сари Снук у серіалі "Спадкоємці". У цьому матеріалі Vogue зібрав сім убрань, які шалено обговорювали упродовж останніх 12 місяців.

Джордан Александр у серіалі "Пліткарка"
Джордан Александр в сериале Джордан Александр у серіалі "Пліткарка"

Відтоді, як перезавантаження "Пліткарки" стало виходити в ефір на початку цього року, її головна героїня it-girl Жюльєн Келловей (яку грає Джордан Александр) з'явилася на екрані в безлічі образів, які обговорюють. Її найпримітніший лук? Складно сказати, але ми думаємо, що сукня Christopher John Rogers із чорним корсетом посідає найвищі позиції.

Реклама
Чон Хо Йон у смокінгу у серіалі "Гра в кальмара"
Ли Джон Джэ, Чон Хо Ён и Пак Хэ Су в сериале Лі Джон Дже, Чон Хо Йон і Пак Хе Су в серіалі "Гра в кальмара"

2020-й став роком піку популярності спортивних костюмів, коли пандемія принесла ренесанс спортивного дозвілля. Тож це було лише питанням часу, коли ми побачимо цей тренд на маленькому екрані. Зелені костюми з популярного серіалу-антиутопії Netflix "Гра в кальмара" на Геловін заполонила стрічки Instagram. І все-таки саме костюм Чон Хо Йон у фіналі сезону заслуговує на почесну згадку за його сучасний силует і ретельно скроєну посадку

Крістен Стюарт у сукні Chanel у фільмі "Спенсер"
Кристен Стюарт в фильме Крістен Стюарт у фільмі "Спенсер"

Коли вперше було представлено плакат і трейлер фільму "Спенсер", вони спричинили загальне захоплення — перевтілення Крістен Стюарт на принцесу Діану стало однією з найвидовищніших подій у кіно цього року. Найбільше враження справив образ актриси у чудовій кутюрній сукні Chanel 1988 року. У розмові з Vogue про цю сукню дизайнерка костюмів стрічки Жаклін Дюрран сказала: "Коли Крістен вперше надягла цей одяг — це було просто чудово. Він ідеально підійшов для образу надзвичайно гламурної принцеси".

Леді Ґаґа у лижному костюмі у фільмі "Будинок Гуччі"
Адам Драйвер и Леди Гага в фильме Адам Драйвер і Леді Ґаґа у фільмі "Дім Гуччі"

Ще в березні Леді Ґаґа завантажила в Instagram свою світлину, на якій була одягнена в ідеальний костюм après-ski разом зі своїм партнером за фільмом "Дім Гуччі" Адамом Драйвером. Через чотири мільйони лайків це вбрання стало одним із визначальних образів року — звісно, поряд з рештою речей неймовірно гламурного гардеробу у стилі 1980-х Патриції Реджіані.

Сара Снук у костюмі "Спадкоємці"
Сара Снук в сериале Сара Снук у серіалі "Спадкоємці"

Глядачі дивилися серіал "Спадкоємці", щоб спостерігати за їдкими діалогами та приголомшливими сюжетними поворотами, а потрапили у світ моди. Представницею тихої елегантності в шоу стала Шів Рой (Сара Снук), чий висококласний одяг — функціональні спідничні костюми, класичні сорочки, водолазки — складно перевершити.

Гардероб Ані Тейлор-Джой у стилі 1960-х у фільмі "Минулої ночі в Сохо"
Аня Тейлор-Джой в фильме Аня Тейлор-Джой у фільмі "Минулої ночі в Сохо"

Аня Тейлор-Джой має просто чарівний вигляд у стрічці "Минулої ночі в Сохо", але не менш привабливі і її модні сукні, створені британським дизайнером костюмів Оділь Дікс-Міро. Наше улюблене з них — вбрання персикового кольору, яке настільки бентежить, що (майже) змушує забути про зловісний сюжет фільму.

Драматичний образ Емми Стоун у фільмі "Круелла"
Эмма Стоун в фильме Емма Стоун у фільмі "Круелла

Коли Емму Стоун обрали на роль лиходійки Круелли де Віль, всі очікували на багато стильних моментів. З 47 вражаючих убрань, створених дизайнером з костюмів Дженні Біван, мабуть, найбільш незабутнім стала пофарбована сукня з органзи з оборками, яку Круелла надягла з декорованою курткою в стилі мілітарі. "Усього для сукні було використано 5060 шматочків тканини", — сказав Біван Vogue.

За матеріапами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.