До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних серіалів листопада

Продовження "Корони" та популярного серіалу "Молодий Папа" Паоло Соррентіно, а ще повернення на екрани телебачення розкішної Кім Кетролл – у листопаді буде цікаво.

"Корона"
"Корона"

Остання серія другого сезону "Корони" завершилася епізодом, присвяченим справі Профумо – секс-скандалу з військовим міністром Великобританії Джоном Профумо на початку 1960-х. Третій сезон охопить наступне десятиліття і розпочнеться з 1963 року, зокрема порушить деколонізацію Африки і Карибського басейну, посадку Аполлона-11 на Місяць 1969 року. Серіал також познайомить глядачів з дорослими дітьми королеви, особливо Чарльзом, якого коронували як принца Уельського 1969 року, і Анною. Ранній роман Чарльза з Каміллою також буде в центрі уваги. Ну а головне, у третього сезону серіалу – розкішний акторський склад: Олівія Колман грає королеву Єлизавету II замість Клер Фой, а Тобіас Мензіс з'явиться в ролі принца Філіпа замість Метта Сміта. Гелена Бонем Картер буде стильною принцесою Маргарет, яку раніше грала Ванесса Кірбі).

Прем'єра 17 листопада

Реклама
"Новий Папа"

Відмінним складом потішить і серіал Паоло Соррентіно "Новий Папа". В головних ролях: Джон Малкович, Джуд Лоу і Шерон Стоун. Нагадаємо, що "Новий Папа" є сиквелом драми "Молодий Папа", яка розповідає про вигаданого і неймовірно харизматичного папу Пія XIII, Ленні Белардо. Нас чекає чимало яскравих сцен: наприклад, прогулянка Джуда Лоу по пляжу у плавках.

Прем'єра у листопаді

"Ранкове шоу"

1 листопада передплатники Apple TV побачать серіал "Ранкове шоу". Це справжня виробнича драма: Дженніфер Еністон грає популярну ведучу ранкового шоу, з програмою якої звикла прокидатися вся Америка. Її багаторічного партнера (Стів Карелл) звільняють, а новою колегою по ефіру стає героїня Різ Візерспун. Зважаючи на трейлер, серіал про будні телепродюсерів буде напруженим. Сам сюжет оснований на реальних історіях. Його шоураннер – колишній продюсер каналу HBO Майкл Елленберг. Одна з проблем, яку порушує серіал – сексуальні домагання: героя Стіва Карелла звільняють через такий скандал. Різ Візерспун, яка стала одним з продюсерів проєкту, каже, що "Ранкове шоу" демонструє, як змінилася і посилилася за останні роки роль жінки в телевізійному бізнесі.

Прем'єра 1 листопада

"Мандалорець"

"Мандалорець" – серіал для шанувальників всесвіту "Зоряних війн". Ця комічна опера стане частиною всесвіту: дія розгортається через п'ять років після подій, описаних у фільмі "Повернення джедая". Творець і автор ідеї серіалу – талановитий актор, продюсер і сценарист Джон Фавро, найсвіжіша робота якого – хіт літа, мультфільм "Король Лев". Перший сезон складається з восьми епізодів.

Прем'єра 12 листопада

"Непристойно багаті"

Сюжет серіалу "Непристойно багаті" звучить комічно: його герої – багата каліфорнійська сім'я, яка заробила статок на християнському телеканалі. Коли генпродюсер каналу і глава сім'ї гине в авіакатастрофі, між його дітьми і дружиною починається зовсім не християнська ворожнеча. Вдову загиблого, Маргарет Монро, грає Кім Кетролл. Вона – ефектна жінка, дещо за 50, готова утримати свій бізнес на плаву, чого б це не коштувало. У режисерському кріслі – Тейт Тейлор, якого глядачі знають завдяки фільму "Прислуга"; а образ Маргарет Монро, за словами творців, натхненний телеведучою і однією з найвпливовіших жінок у світі, Опрою Вінфрі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.