До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів липня

Кріс Пратт у ролі відважного "морського котика", готичний серіал про таємниці родового маєтку однієї шляхетної родини та четвертий сезон "Дивних див" – це ще не все, що очікує нас у липні.

"Дивні дива"

Четвертий сезон гіта "Дивні дива" такий масштабний та довгоочікуваний, що вийде у двох частинах: у травні та липні. Судячи із синопсиса, останні дві серії, що з’являться першого липня, будуть дуже напруженими.

Реклама

"Минуло шість місяців після битви при Старкорті, яка принесла Гокінсу жах і руйнування. Борючись із наслідками, наша група друзів уперше розлучається – і складнощі середньої школи не полегшують справи. У цей найуразливіший час постає нова надприродна загроза, що становить жахливу таємницю. Та якщо її буде розгадано, це нарешті може покласти край усім страхіттям".

1 липня

"Квіти на горищі. Початок"

"Квіти на горищі" – готичний серіал про Олівію Вінфілд, яка виходить заміж за шляхетного Малкольма. Вони переїжджають до ефектного родового маєтку Фоксворт-гол, але Олівія невдовзі виявляє, що її казкове життя володарки Фоксворт-голу зовсім не таке, як вона колись уявляла... А на горищі на неї чекають неприємні сюрпризи. Судячи з трейлеру, це буде видовищний і дещо моторошний серіал.

9 липня

"Лист смертників"

Кріп Пратт, зірка фільму "Вартові галактики", грає відважного військового Джеймса Ріса. Після того, як уся його чота морських котиків потрапила в засідку під час виконання таємного завдання, Ріс повертається додому до своєї родини. В нього залишилися суперечливі спогади про подію й запитання про власну провину... Коли нові докази з’являються, Ріс виявляє, що темні сили діють проти нього, ставлять під загрозу не лише його життя, а й життя тих, кого він любить.

1 липня

"Меггі"

Досить важко бути молодою самотньою жінкою в сучасному світі – ще важче, коли ти ще й екстрасенс. Меггі має справжні екстрасенсорні здібності, тобто вона регулярно бачить майбутнє своїх друзів, батьків, клієнтів і випадкових незнайомців на вулиці. Але коли починає бачити проблиски власної долі в той самий час, коли несподівано зустрічає хлопця, її життя стає ще комічнішим. Чи можете ви дозволити собі закохатися, коли думаєте, що знаєте, чим це скінчиться? Їй, напевно, варто було це передбачити… Меггі зіграє Ребека Ріттенгаус.

6 липня

"Оселя зла"

Популярний горор 2000-х за мотивами серії відеоігор Resident Evil повертається у вигляді серіалу. Він виходить на Netflix та складається з 8 епізодів. Події відбуватимуться у двох часових періодах. У першому чотирнадцятирічні сестри Джейд і Біллі Вескер переїжджають до міста Нью-Раккун-Сіті (New Raccoon City) і незабаром виявляють, що їхній батько приховує щось страшне, що може знищити весь світ. У другому часовому періоді, коли Джейд уже 30 років, у світі залишилося менш як 15 мільйонів людей, а понад 6 мільярдів людей і тварин заражені зомбі-вірусом. Джейд намагається вижити у новому світі.

15 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.