До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів, які не можна пропустити в липні

У липні на екрани представлять довгоочікуване повернення "Дивних див", серіал про дворецького Бетмена і кілька нових серіалів, які просто не можна оминути.

"Дивні дива"
Кадр з серіалу "Дивні дива"

Шанувальники наукової фантастики можуть радіти, адже, після довгої паузи, 4 липня серіал "Дивні дива" повертається на Netflix. Основний акторський склад разом з Міллі Боббі Браун, Вайноною Райдер і Девідом Гарбором поповнять нові актори включно з Маєю Турман-Гоук. Відомо, що дія в третьому сезоні відбуватиметься влітку 1985 року.

Реклама

Дата виходу: 4 липня, Netflix

I Love You, Now Die
Мішель Картер у фільмі I Love You, Now Die

2014 року підліток з Массачусетса на ім'я Конрад Рой наклав на себе руки. Під час розслідування виявили смс-повідомлення його тодішньої подруги Мішель Картер, які викликали багато запитань. Схоже, що 17-річна дівчина закликала Роя вкоротити собі віку. Такий висновок став початком безпрецедентного спору про те, чи може вона нести відповідальність за трагічну подію в суді. Цей документальний двосерійний фільм розповідає про сенсаційне випробовування, складні стосунки між Роєм і Картер, і наслідки скандального вироку.

Дата виходу: 9 липня, HBO

Bulletproof
Ешлі Волтерс і Ноель Кларк у серіалі Bulletproof

Британський серіал Bulletproof оповідає про пару приятелів, які працюють в Національному агентстві з боротьби зі злочинністю в Лондоні: Ронні Пайке (Ешлі Волтерс), родом із заможної родини зі зв'язками в правоохоронних органах; і Аарона Бішопа (Ноель Кларк), який провів своє дитинство на вулиці. З гострими інстинктами і блискавичною реакцією вони – остання надія Лондона на відновлення порядку.

Дата виходу: 28 липня, The CW

"Пенніворт"
Бен Елдрідж у серіалі "Пенніворт"

"Пенніворт" – серіал, який розповідає про Альфреда, дворецького Бетмена. Цей бойовик спостерігає за молодим Альфредом Пеннівортом (Джек Баннон) в його дні до того, як він приєднався до сім'ї Брюса Вейна як вірний дворецький і права рука Бетмена. Колись Альфред був солдатом у британській спецслужбі, а потім головою охоронної компанії. Завдяки цьому підприємству він познайомився з Томасом Вейном. Обидва знайшли один в одному товаришів і партнерів на все життя.

Дата виходу: 28 липня, Epix

"Чотири весілля і одні похорони"
Г'ю Грант і Енді Макдавелл у фільмі "Чотири весілля і одні похорони", 1994

Через 25 років після того, як вийшла романтична драма "Чотири весілля і одні похорони", стрічка повертається на екрани з золотим складом на чолі з Г'ю Грантом і Енді Макдавелл. Свого часу драма побила всі рекорди у прокаті і стала найуспішнішим британським фільмом за всю історію. У сиквелі події розвиватимуться навколо дітей головних героїв, які за чверть століття встигли вирости і, звичайно ж, нових весіль.

Дата виходу: 31 липня, Hulu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.