До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів квітня

Довгоочікуваний четвертий сезон "Оповіді служниці", нові варіації на тему Шерлока Голмса та драма "Мейр з Істтауна" з Кейт Вінслет — для прихильників серіалів квітень буде дуже насиченим.

"Нерегулярні частини"

Вже кілька днів рейтинг найпопулярніших серіалів Netflix в Україні очолює цей серіал. "Нерегулярні частини" — варіації на тему пригод Шерлока Голмса. Події серіалу відбуваються у вікторіанському Лондоні, де зграя голодранців розслідує серію надприродних злочинів під керівництвом доктора Ватсона і його загадкового помічника Шерлока Голмса. Їм треба розслідувати містичні події і з’ясувати правду, інакше "темрява охопить усе місто". У ролі детектива — молодий британський актор Генрі Г’юз, якого ми пам’ятаємо за фільмами "Ілюзія обману 2", "Анна Кареніна".

Реклама
"Змій"

"Змій" — це реальна історія Чарльза Собраджа, французького серійного вбивці, який занапащав туристів-гіпі в Південно-Східній Азії в 70-х роках. Перенести моторошну історію про реального вбивцю на екран зважилися спільно BBC і Netflix: прем’єра серіалу відбулася у Великій Британії на початку року, де він миттєво став гітом. Чарльза Собраджа грає володар премії "Сезар" за фільм "Пророк", французький актор Тахар Рахім, який цієї весни також з’явиться в новому фільмі "Мавританець". Спільницю Чарльза, яка допомагала йому розправлятися з туристами, грає зірка серіалу "Доктор Хто" Дженна Колуман. Судячи з трейлеру, на нас чекає гримуча суміш: з одного боку, це важкі 1970-ті, сповнені сексуальності й духу свободи, з іншого — похмурі подробиці цілком реальних злочинів.

2 квітня

"Оповідь служниці"

На екрани повертається один з найуспішніших серіалів останніх років — антиутопія "Оповідь служниці" з Елізабет Мосс у головній ролі. Судячи з трейлеру, в 4-му сезоні на нас чекає справжній екшн: служниці запасаються зброєю, заряджають рушниці й вирушають на війну проти Гілеаду. "Ми не ховаємося, ми нападемо", — пошепки каже головна героїня Джун, яка цю війну очолить. У продовженні серіалу буде 10 епізодів, а співрежисеркою нового сезону стала сама Елізабет Мосс. Що відомо про четвертий сезон, читайте в нашому матеріалі.

28 квітня

"Мейр із Істтауна"

Міграція знаменитих акторів у престижні драми HBO триває. У квітні ми побачимо новий серіал "Мейр з Істтауна" з Кейт Вінслет у головній ролі (це її другий серіал HBO після "Мілдред Пірс" 2011 року). Вінслет грає детектива з маленького містечка в Пенсильванії, яка розслідує злочин у своєму районі "синіх комірців". Автор серіалу — сценарист Бред Інгельсбі, який славиться своїми драматичними історіями про американський робітничий клас.

18 квітня

"Вони"

"Вони" — новий горор Amazon Prime Video. Події серіалу відбуваються в 1950-ті в США: темношкіра родина Блеків переїжджає до білого району Лос-Анджелеса. Спочатку їм дуже подобається їхнє нове життя, але потім "злісні сили з потойбічного світу, починають загрожувати їм". Журналісти вже встигли охрестити серіал сумішшю фільму про клоунів-убивць "Вони" й драми Джордана Піла "Геть", де білі люди проводили досліди на темношкірих.

9 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.