До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 романтичних серіалів для тих, кому сподобалися "Нормальні люди"

На Hulu зараз можна подивитися серіал "Нормальні люди" — екранізацію однойменного бестселера ірландської письменниці Саллі Руні, яку обговорює весь світ. Якщо зворушлива любовна історія юних Маріанни й Коннелла не залишила вас байдужими, то ось наш список п’яти романтичних серіалів, які нагадають про "Нормальних людей". Докладніше про серіал читайте тут.

"Нормальні люди"
"Коханці"
"Коханці"

Можливо, до третього сезону "Коханці" розгубили свою чарівність, але принаймні перші два сезони зняті неймовірно гарно й не можуть не нагадати нам про естетику "Нормальних людей". Це історія пристрасного, але водночас хворобливого й нещасливого роману між письменником Ноа й офіціанткою Елісон. Вони знайомляться в непростий період для обох: Ноа переживає сімейну й творчу кризу, а Елісон намагається повернутися до життя після трагічної загибелі її маленького сина й склеїти своє зруйноване життя із чоловіком. Весь сюжет подається то з погляду Ноа, то Елісон, і глядач раз по раз намагається розібратися, що правда, а що брехня, ну а найголовніше — любовні сцени знято надзвичайно гарно.

Реклама
"Дікінсон"
"Дікінсон"

"Дікінсон" — оригінальний і дотепний серіал Apple TV, присвячений життю американської поетеси XIX століття Емілі Дікінсон. До слова, як і в "Нормальних людях", тут фігурує любовне листування. "Ми — єдині поети, а всі інші — проза...", — одного разу написала Дікінсон своїй зовиці Сьюзен, у яку, за версією деяких біографів, була закохана, і, чесно кажучи, цей лист перевершує всі електронні листи Коннелла в "Нормальних людях". Біографію поетеси, яка славилася норовливим характером і майже не публікувалася за життя, у серіалі подано в сучасному ключі. Героїня, хоч і живе в XIX столітті, не надто переймається правилами: не хоче заміж, мріє працювати творчо, захоплюється наркотиками й не слухає батьків. Додайте до цього музику Біллі Айліш і Ніка Кейва — і отримаєте прекрасний і зухвалий серіал на найближчий вікенд.

"Кохання"
"Кохання"

Якщо ви шукаєте серіал, який змусить вас не плакати, як "Нормальні люди", а сміятися, то зверніть увагу на комедійний проєкт Netflix "Кохання". Головний герой — милий хлопець на ім’я Гас, який приїздить до Лос-Анджелеса із Середнього Заходу, щоб стати сценаристом. Він переживає любовну драму — його кинула дівчина, з якою він мав тривалі стосунки. У крамниці скромний і злегка занудний Гас знайомиться з Міккі — чарівною дівчиною, яка працює продюсеркою і веде безладний спосіб життя. Під час перегляду серіалу ви точно будете багато сміятися.

"Почуваюся добре"
"Почуваюся добре"

"Почуваюся добре" (Feel Good) — британська комедійна драма, яку можна подивитися на Netflix. Головна героїня серіалу — стендап-комік Мей, яка намагається зробити кар’єру в Британії й під час виступу в одному з клубів знайомиться з вчителькою Джордж. Їхній роман не без вад: Мей — колишня наркоманка, а Джордж підсилено приховує від учнів і колег у школі свою сексуальну орієнтацію. Серіал складається всього із шести епізодів, легкий для перегляду й цінний тим, що показує нам сміливих героїнь, які все-таки наважуються бути собою всупереч усьому.

"Згадати всі зв’язки"
"Згадати всі зв’язки"

"Згадати всі зв’язки" — серіал із чарівним музикантом і актором Джонні Флінном у головній ролі, і цього досить, щоб його подивитися. Його герою Ділану 20 років, він дізнається, що хворий на хламідіоз, і тепер хоче поспілкуватися з усіма своїми колишніми, щоб повідомити їм про хворобу. Кожна серія — флешбек, присвячений його роману з однією з дівчат. Легкий серіал про юність, секс, закоханість — якщо не бачили, не пошкодуйте на нього кілька днів цього літа. Всі три сезони можна знайти на Netflix.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.