До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 серіалів про пограбування і афери, якщо вам сподобався "Люпен"

Французький серіал "Люпен" про чарівного шахрая Ассана Діопа продовжує завойовувати серця глядачів Netflix, а vogue.ua тим часом зібрав для вас ще 5 чудових серіалів про пограбування і афери, які не дадуть нудьгувати.

"Паперовий будинок"

Лауреат премії "Еммі", найпопулярніший неангломовний серіал Netflix і найкращий іноземний серіал за версією New York Times у 2018 році — кримінальна іспанська драма "Паперовий будинок" стала феноменом останніх двох років. Дія перших двох сезонів відбувається в Мадриді, де група авантюристів-романтиків грабує спочатку Іспанський монетний двір, а потім — Банк Іспанії. Шахраї налаштовані романтично — вони ненавидять уряд і можновладців, вважають їх корупціонерами, а себе – такими собі сучасними Робін Гудами, і стають улюбленцями іспанського народу, який спостерігає за пограбуваннями біля своїх телевізорів і на площі перед банком Іспанії. Серіал продовжений на п'ятий сезон, який ми побачимо вже влітку 2021 року.

Реклама
"Хороші дівчатка"

Американський комедійний серіал Дженни Бенс — сценаристки і шоураннера, яка починала свою кар'єру разом з легендарною Шондою Раймс на зйомках серіалу "Анатомія пристрасті". Головна кримінальна інтрига серіалу — пригоди трійці подруг з передмістя, які настільки втомлені від безгрошів'я, що вирішують пограбувати супермаркет за допомогою іграшкового пістолета. У головній ролі — Крістіна Хендрікс, зірка серіалу "Божевільні".

"Сучасний різник"

"Вайтчепел" або "Сучасний різник" — британський серіал про відділ кримінальної поліції Лондона, який розслідує злочини наслідувачів знаменитих злочинів минулого. Серіал вийшов у 2009 році і тривав чотири сезони, а перший, до прикладу, був присвячений Джеку-різнику, точніше, його наслідувачу. Головні герої — нещодавно призначений інспектором поліції Джо Чендлер і сержант Рей Майлз. Захопливий серіал, який не раз потрапляв у рейтинги найулюбленіших британських детективів.

"Великий куш"

Якщо ви шанувальник режисера Гая Річі, то напевно дивилися цей серіал, а якщо ні — варто подивитися. Він відсилає до знакових робіт Річі — не лише "Великий куш", але і "Карти, гроші, два стволи" і "Рок-н-рольщик". Група лондонських шахраїв-початківців виявляє на вулиці вантажівку зі злитками золота, вирішує його привласнити — а потім стикається зі справжніми злочинцями. Роль Чарлі, хлопця з багатої родини, який хоче стати крутим хлопцем і зайнятися кримінальним бізнесом, грає Руперт Грін — зірка саги про Гаррі Поттера.

"Менталіст"

Патрік Джейн (актор Саймон Бейкер) — психолог і менталіст, який працює незалежним консультантом Каліфорнійського бюро розслідувань і блискуче розкриває злочини завдяки своїм навичкам спостереження за людьми і маніпулювання ними. "Менталіст" — захопливий серіал, повний сюжетних поворотів і цікавих кримінальних випадків. Є також інтригуюча довга історія про те, як Патрік намагається знайти божевільного на ім'я "Червоний Джон", який убив його дружину і доньку. У цьому сенсі його минуле, як і минуле Ассана Діопа з серіалу "Люпен", не дає йому жити спокійно — так що якщо вам сподобався "Люпен", то і "Менталіст" ви оціните.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.