До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових романтичних комедій для літніх вечорів

Кінокритики кажуть, що світ переживає бум романтичних комедій мабуть, у темні часи особливо хочеться дивитися кіно зі щасливим фіналом. Ми вибрали кілька кіноновинок, які стануть ідеальним товариством для літнього вечора.

"Вийду за тебе" (Marry Me)

Один із найвдаліших романтичних фільмів цього року, вартий уваги щонайменше завдяки яскравому дуету Дженніфер Лопес і Овена Вілсона. Лопес грає саму себе — розкішну попзірку, яка живе щасливим життям. Напередодні весілля вона дізнається, що наречений зраджує її. Аби помститися йому, вона вирішує вийти заміж за незнайомця, який стоїть у натовпі на її концерті. Незнайомцем виявляється скромний учитель математики у виконанні Овена Вілсона. ФІльм, який вкотре засвідчує, що Дженіфер Лопез неординарна акторка та людина багатьох талантів.

Реклама
"Вогняний острів" (Fire Island)

Це комедія Hulu за класичним романом "Гордість та упередження" Джейн Остін, але на сучасний лад. Фільм розповідає про групу друзів-геїв, які їдуть у відпустку на Острів вогню, але відпустка ускладнюється романтичними настроями в компанії. Вогняний острів" – талановита робота молодої режисерки Ендр Ан, яка отримала визнання серед кінокритиків: так, Rolling Stones написали. що цей фільм – справжній любовний лист до ЛГБТ-спільноти та її культури.

"Випускний клас" (Senior Year)

Яке ж літо без американських комедій про випускний бал?.. Щоправда, події в комедії "Випускний клас" розгортаються дещо неочікувано. Блискуча комедійна акторка та стендап-комік Ребел Вілсон грає чірлідерку, яка через невдалий трюк впадає в кому... аж на 20 років! Вона отямлюється, коли їй уже не 17, а 37 років – проте ще хочеться здійснити свою підліткову мрію: стати королевою випускного балу. Чи вдасться їй це через 20 років?.. Must see для тих, кому сподобалися попередні стрічки Ребел Вілсон – "Шахрайки" та "Ідеальний голос".

"У ритмі ча-ча-ча" (Cha Cha real smooth)

Зворушлива і тепла історія про стосунки 22-річного Ендрю (Купер Реф) та старшої за нього на 10 років Доміно (Дакота Джонсон), яка виховує хвору на аутизм доньку Лолу. Прем'єра цієї незалежної стрічки відбулася на кінофестивалі Санденс, після чого фільм був придбаний Apple TV+. Дакота Джонсон не тільки зіграла головну жіночу роль, але й спродюсувала стрічку.

"Загублене місто"

Легка комедія із зірковим акторським складом, яка буквально створена для перегляду влітку. За сюжетом, Сандра Булок грає відому письменницю, герої якої завжди потрапляють в екзотичні пригоди та подорожують світом. Одного разу ексцентричний багатій (Деніел Редкліф) настільки повірив у написане, що викрав письменницю, аби та показала шлях до таємного міста зі скарбами, описаного в її новій книжці. На допомогу письменниці приходить сексапільний манекенник (Ченнінг Татум), який зазвичай прикрашає обкладинки її книжок...

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.