До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів червня

Джуліанна Мур в екранізації бестселера Стівена Кінга "Історія Лізі", новий сезон "Люпена" і "Чому жінки помирають" — червень обіцяє бути спекотним. Про найцікавіші серіали читайте нижче.

"Історія Лізі"
"Чому жінки вбивають"

Перший сезон популярного серіалу Марка Черрі ("Відчайдушні домогосподарки") був закінченою історією, і зі старими героїнями, на жаль, ми не зустрінемося. Але нас чекає дещо цікаве. У другому сезоні ми знайомимося з новою героїнею: це Альма, боязка й сором’язлива домогосподарка, яка оселиться в тій самій садибі, де жили її попередниці. Жінка всіма силами хоче стати частиною гурту вродливих та ефектних жінок, що живуть у місті, і заради цього готова на багато що. Головну героїню у другому сезоні серіалу "Чому жінки вбивають" Альму зіграє Еллісон Толман, відома роллю Моллі Солверсон у першому сезоні серіалу "Фарго", за яку вона дістала кілька номінацій на "Еммі" і "Золотий глобус".

Реклама

3 червня

Можна подивитися на oll.tv

"Історія Лізі"

"Історія Лізі" — бестселер Стівена Кінга 2006 року. Кінг присвятив роман своїй дружині Табіте Кінг: це історія про вдову письменника-фантаста Скотта Лендона, яка й за два роки після смерті чоловіка не може впоратися з травмою і починає бачити містичні речі. Про екранізацію роману стало відомо ще два роки тому, тоді ж підтвердився і блискучий акторський склад: у ролі Лізі — Джуліанна Мур, а в ролі її чоловіка — Клайв Овен.

4 червня

"Люпен"

Погодьтеся, що саме "Люпен", з його відритим фіналом у першому сезоні — одне з найочікуваніших повернень цього року. Зовсім скоро ми дізнаємося, що станеться з Люпеном далі. Уже в червні ми знову зустрінемося з харизматичним Омаром Сі в ролі Ассана — злодія, одержимого жагою помсти за смерть свого батька. (Обережно, спойлер!) Нагадаємо, що у фіналі сезону його сина викрали його вороги. У другому сезоні побачимо, як Люпен спробує впоратися з ними й помститися за викрадення сина.

11 червня

"Sweet Tooth: хлопчик з оленячими рогами"

Роберт Дауні — молодший і його дружина Сьюзан Дауні взялися за екранізацію популярного фентезі-коміксу "Хлопчик з оленячими рогами" художника Джефа Леміра. Це зворушлива історія про милого хлопчика — напівлюдину-напіволеня, що зважується на небезпечну пригоду, сподіваючись почати нове життя, — уперше побачила світ 2009 року в книжці коміксів, і виявилася такою популярною, що за її телевізійне втілення взялися Netflix. Історія більш ніж актуальна: головний герой виявляється несхожим на інших через вплив невідомого вірусу, але стає вигнанцем у суспільстві й намагається знайти себе. У головній ролі — юний актор Крістіан Конверт, якого ви можете пам’ятати за грою в стрічці "Гарний хлопчик" з Тімоті Шаламе.

4 червня

Physical

Роуз Бірн грає головну роль у чарівній комедії Physical. Її події відбуваються в Каліфорнії в 1980-ті. Головна героїня — тиха й замучена домогосподарка, яка знаходить нетрадиційний шлях до влади — через світ аеробіки. "Уже після одного заняття ти відчуєш зміни: ти нарешті станеш собою!" — каже героїня Бірн, ритмічно рухаючи стегнами. Режисер серіалу — Крейг Гіллеспі, що зняв фільм "Я, Тоня" і нещодавню перм’єру "Круелла" — судячи з трейлера, на нас чекає сміливий і яскравий серіал.

18 червня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.