До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих серіалів серпня

Netflix задає моду на мексиканські серіали, Джессіка Біл грає в продовженні "Грішниці", а Кевін Костнер підкорює Дикий Захід – Vogue.ua розповідає про головні серіали серпня.

Джессіка Біл в серіалі "Грішниця"
"Занадто старий, щоб померти молодим"

Данський режисер Ніколас Віндінг Рефн, володар премії Каннського кінофестивалю, автор нашумілого "Неонового демона", взявся за новий проект – серіал для компанії Amazon. "Занадто старий, щоб померти молодим" – це кримінальна драма про молодого поліцейського Мартіна, який втрачає напарника і мстить вбивцям. Буде не нудно: на його шляху зустрічаються японські якудза, російська мафія і мексиканські наркоторговці. У ролі одержимого помстою поліцейського – молодий харизматичний актор Майлз Теллер, що кілька років тому зіграв ще одного одержимого персонажа, але вже не помстою, а джазом – у фільмі "Одержимість".

Реклама
"Єллоустоун"

Блискуча команда зібралася навколо серіалу "Єллоустоун" каналу Paramount Network. У головній ролі – актор Кевін Костнер, а сценарій до серіалу написала Тейлор Шерідан, оскарівський номінант, автор сценаріїв до фільмів "Сікаріо" і "Земля команчів". "Єллоустоун" – фактично, вестерн: це історія родини Даттон, яка живе на великому ранчо на кордоні з національним заповідником і змушена відбиватися від охочих заволодіти їх землею. Варто подивитися заради дуже гарних краєвидів Єллоустонського заповідника і, звичайно, кадрів з Кевіном Костнером верхи на коні і в ковбойському капелюсі.

"Будинок квітів"

Мексиканські серіали знову в тренді – цього літа телевізійний гігант Netflix представляє амбітний проект, знятий в Мексиці іспанською мовою. "Будинок квітів" – серіал з типово мексиканським сюжетом: його герої – багата мексиканська сім'я, яка побудувала імперію з продажу квітів. Вони красиві, успішні і знамениті, але в їх шафах повно скелетів. Але Netflix не був би собою, якби зняв просто банальну мильну оперу: "Будинок квітів" – іронічна чорна комедія про матріархат, фемінізм і фальшиві цінності. Іронії цього проекту надає той факт, що головну роль в ньому грає актриса Вероніка Кастро – зірка культових серіалів "Багаті теж плачуть" і "Дика троянда".

"Грішниця"

Один з найбільш вдалих серіалів 2017 року – естетський психологічний трилер "Грішниця" з Джессікою Біл в головній ролі – повертається. Якщо в першому сезоні детектив Гаррі Емброуз розслідував таємниче вбивство, яке посеред білого дня зробила пристойна молода жінка, дружина і мати (Джессіка Біл), то в другому сезоні героїня Білл з'явиться епізодично, а сюжет крутитиметься навколо не менш моторошної справи: 11-річний хлопчик вбиває своїх батьків. Як і минулого разу, творці "Грішниці" майстерно досліджують демонів, які живуть в кожній людині.

"Разчарування"

Для тих, хто любить чорний гумор і жорсткі жарти на телебаченні, Netflix випускають анімаційний серіал "Розчарування" – з позначкою для дорослих. Його автор – Метт Грейнінг, який придумав "Сімпсонів" і "Футураму". Згідно з офіційним синопсисом, серіал розповідає про принцесу-алкоголічку Бін, її ельфа-компаньйона Елфо і "особистого демона" Люсі, які живуть в середньовічному королівстві Дрімландія. Зважаючи на трейлер – "Розчарування" буде відмінною сатирою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.