До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих фільмів квітня

Найцікавіше у квітні – байопік про скандальне особисте життя художника Огюста Родена, дотепний бойовик з Шарліз Терон у головній ролі, і "Молода жінка" – тонке і смішне кіно про н еврози дівчат XXIстоліття.

Кадр з фільму "Роден"
"Порту", з 29 березня

"Порту" – історія кохання Маті і Джейка, француженки і американця, які на одну прекрасну ніч зустрілися в португальському місті Порту. Герої тиняються нічним містом, говорять про все на світі – і все це під блюз знаменитого музиканта Джонна Лі Хукера. Продюсер "Порту" – режисер Джим Джармуш, стиль якого і особлива увага до музики прочитується і тут. Також "Порту" – одна з останніх ролей актора Антона Єльчина, який загинув 2016 року.

Реклама
"Роден", з 5 квітня

Біографія Огюста Родена – ідеальний матеріал для екранізації. До 40 років митець не був знаменитим, пізніше, його роботи не раз ставали причиною скандалів, від них відмовлялися замовники (наприклад, французька держава), а його особисте життя обговорювала вся країна. Про все це – байопік "Роден" французького режисера Жака Дуайона.

"Небезпечний бізнес", з 5 квітня

Після успішної "Атомної блондинки", Шарліз Терон знову перевтілиться в образ рішучої дівчини, готової до авантюр. "Небезпечний бізнес" – це кримінальна комедія, в якій Шарліз Терон грає боса великої компанії, яка загрузла в обмані. Один з її співробітників інсценує своє викрадення, щоб отримати від компанії викуп – але героїню Шарліз його доля не турбює. Компанію в кінокартині актрисі склали Аманда Сейфрід і Джоел Едгертон.

"Молода жінка", з 19 квітня

Приз за найкращий дебют в Каннах минулого року отримала француженка Леонор Серай – за тонке та кумедне кіно "Молода жінка". Серай зняла фільм про те, з чим добре знайома – про неврози і турботи дівчат 21-го століття. Героїня кінокартини повертається в Париж після декількох років поневірянь – і починає нове життя: на новій роботі і з новою любов'ю. Фільм смішний і розумний, повний точних діалогів, яким не можна не вірити:
- "Ви молоді!"
- "Це як подивитися. Мені 31, а це майже 40. А в 40 років пора братися за розум".

"Проект "Флорида", з 26 квітня

Дія фільму "Проект" Флорида" відбувається в передмісті Орландо. Поруч з ним – Disney World, найбільший центр розваг у всьому світі. Тим часом в передмісті – зовсім інший світ: 6-річна Муні – дочка недолугої матері, живе в брудному мотелі і клянчить гроші на їжу у туристів. Навколо неї – бездомні, наркомани, повії. Одного прекрасного дня Муні вирушає у великий світ – назустріч пригодам. Прем'єра цієї зворушливої ​​історії про дорослішання відбулась 2017-го року в Каннах. Восьмирічна актриса Бруклін Прінс, яка зіграла роль Муні – майбутня зірка: вона отримала премію Critics 'Choice Awards, як найкраща актриса.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.