До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У сімейному колі: 5 фільмів для великодніх вихідних

Неможливо не чекати великодніх вихідних. Vogue.ua зібрав 5 фільмів, що змусять усміхнутися й надихнуть провести одне з головних свят року в гарному настрої, хоч зараз це справді складно зробити.

Реклама

"Джентльмени"

Ця нова комедія з шикарним акторським складом вже встигла закрутити голови, і зараз саме час переглянути її ще раз (або дати їй перший шанс). За сюжетом випускник Оксфорда вирішує збагатитися за рахунок збанкрутілих англійських аристократів. Йому вдається заволодіти великими об'єктами нерухомості, але незабаром з’являється група мільярдерів, що претендує на власність молодого бізнесмена. Дотепні жарти, частка екшену з Меттью Макконегі, Г'ю Ґрант і Мішель Докері в головних ролях віртуозно поводяться з емоціями глядача.

"Пригоди Ремі"

Дія фільму відбувається у Франції в середині XIX століття. Хлопчик-сирота Ремі, ледь не потрапивши до дитячого будинку, зустрічає незнайомця, з яким вирушає в подорож по містах і країнах. У Ремі виявляється музичний талант, і мандрівний музикант створює нові пісні, які вони з хлопчиком виконують під час своїх мандрів. Ця повчальна картина французького режисера Антуана Блосьє вчить бачити прекрасне в дрібницях і не дає стримати усмішку під час мудрих діалогів між головними героями.

"Шеф Адам Джонс"

Після успіху фільму "Народження зірки" уваги до Бредлі Купера побільшало, а його попередні роботи заграли новими барвами. Для великодніх вихідних пропонуємо до перегляду фільм "Шеф Адам Джонс", де Бредлі Купер грає шеф-кухаря Адама Джонса, який після провалу в Парижі вирушає в Лондон, щоб відкрити свій ресторан і знову домогтися успіху. Головний герой проходить через злети й падіння, закохується і розчаровується, пробує нові смаки та не цурається експериментів. Цей фільм — чудовий варіант для перегляду кіно з близькими в оточенні смачної їжі (тому що у фільмі її багато, повірте).

"Містер Бін на відпочинку"

Пригоди містера Біна — це класика жанру, коли хочеться піднятися над навколишнім світом і просто посміятися над абсурдними вчинками містера Біна в геніальному виконанні Ровена Аткінсона. Цього разу головний герой вирушає у відпустку в Канни, куди не може добратися, не зустрівши на своєму шляху незліченну кількість труднощів, з якими він справляється, як завжди, в унікальний спосіб.

"Матильда"

Фільм 1996 року про розвинену не по роках шестирічну Матильду, яка читає серйозні книги, хоробро протистоїть директрисі Міс Транчбл і хоче змінити життя на краще. "Матильда" — класика дитячого американського кіно, яке говорить про важливі речі легко та зворушливо. З історією цієї дівчинки напевно треба познайомитися, хоча б заради дотепних реплік і красивої картинки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.