До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фільмів для дощового вікенду

Vogue.ua склав ідеальну кінокомбінацію для дощових вихідних: екранізація біографії від Мартіна Скорсезе, смішна класика з Джимом Керрі, інтелектуальна драма з Бенедиктом Камбербетчем, романтична казка з Жюльєт Бінош і романтична комедія Вуді Аллена.

"Гра в імітацію"

Інтелектуальна драма про геніального британського криптографа Алана Тюринга, який зламав код Енігми Третього Рейху під час Другої світової війни, а пізніше був осуджений і ув'язнений за гомосексуалізм. У головних ролях – одна з найкрасивіших пар світового кіно, Бенедикт Камбербетч і Кіра Найтлі.

Реклама
"Авіатор"

Уявити добірку найкращих фільмів неможливо без Мартіна Скорсезе і його улюбленця Леонардо ДіКапріо. Біографічна кінострічка "Авіатор" про діяльність мільйонера, любителя великого неба і жінок, Говарда Хьюза, отримала 5 статуеток "Оскар".

"Шоколад"

Красивий і життєутвердний фільм зігріє в будь-яку погоду. У маленькому французькому містечку Вієнн Роше відкриває незвичайну шоколадну крамницю, чим реалізовує бажання його жителів. Але з появою її чоловіка Ру все кардинально змінюється, і вона нарешті розуміє свої власні мрії. Кінопара ніжної Жюльєт Бінош і брутального Джонні Деппа – одна з найяскравіших в історії кінематографа.

"Опівночі в Парижі"

Спостерігати за зустрічами головного героя Гіла Пендера (Оуен Вілсон) з Ернестом Гемінгвеєм, Френсісом Фіцджеральдом, Коко Шанель та іншими легендами – суцільне задоволення. Кількість зірок на хвилину в цьому фільмі просто зашкалює, а після перегляду хочеться вирушити на прогулянку. І дощ не зупинить.

"Маска"

Без комедії з Джимом Керрі ця добірка була б неповноцінною. Вибираємо ту, що зробила його зіркою. Фільм також став першим в кар'єрі Камерон Діас. На особливу увагу в екранізації цього коміксу про маску, що наділяє свого володаря супергеройською чарівністю, заслуговують костюми: гавайські сорочки і широкоплечі блейзери, що знову на вершині популярності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.