До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 акторів, яких ми полюбили завдяки Netflix

Стримінговий сервіс Netflix справді змінив правила гри в кіноіндустрії, адже його проєкти приваблюють багатомільйонну аудиторію з усього світу, а виконавці головних ролей у найяскравіших проєктах компанії миттєво стають зірками й загальними улюбленцями. У цьому матеріалі ми зібрали акторів, яких полюбили саме завдяки Netflix.

Генрі Кавілл із серіалу "Відьмак"

Британський актор Генрі Кавілл має велику фільмографію — він встиг зіграти і в "Лізі справедливості", і в "Агентах А.Н.К.Л"., і в "Тюдорах", проте саме нетфліксівський серіал "Відьмак" дав змогу тисячам фанаток поглянути на нього по-новому. В образі мужнього Геральта з Ривії він уже другий сезон поспіль збирає багатомільйонну аудиторію і розбиває дівочі серця. До речі, у звичайному житті Генрі Кавілл — відомий шанувальник класичних костюмів, які сидять на ньому бездоганно, а подивитися добірку його фото на червоних доріжках можна тут.

Реклама
Кадр из сериала "Ведьмак"Генрі Кавілл у серіалі "Відьмак"
Лукас Браво з "Емілі в Парижі"

"Емілі в Парижі" — один з найсуперечливіших проєктів Netflix останніх років, адже серіал постійно причетний до скандалів, пов’язаних із численними штампами. Після виходу першого сезону на його творців образилися француженки, а другий сезон обурив уже українок. Попри це, шоу має високі показники перегляду, а також запалює нових зірок. Так, в "Емілі в Парижі" неможливо не звернути увагу на миловидого кухаря Габріеля, якого зіграв актор Лукас Браво. Цікаво, що в реальному житті він якось теж підробляв кухарем, виробляв сири і, природно, працював моделлю.

Лукас Браво в серіалі "Емілі в Парижі"
Альваро Морте з "Паперового будинку"

46-річний Альваро Морте вже давно є великою зіркою в рідній Іспанії, але саме роль Професора з "Паперового будинку" принесла йому всесвітню впізнаваність. Нині на його сторінку в Instagram підписано понад 12 мільйонів осіб, але актор веде її не дуже активно. Здебільшого ділиться інформацією, пов’язаною з роботою. Наприклад, незабаром на Amazon Prime виходить серіал "Колесо часу", в якому він знявся разом з Розамунд Пайк.

Альваро Морте в серіалі "Паперовий будинок"
Реге Пейдж із "Бріджертонів"

До серіалу "Бріджертони" можна ставитися по-різному, але актора Реге Пейджа точно помітили багато глядачів. За роль герцога Гастінгса його навіть номінували на премію Гільдії кіноакторів США в категорії "Найкращий актор у драматичному серіалі". Також ця робота дала йому змогу потрапити до списку головних претендентів на роль нового Джеймса Бонда. Попри все це, Реге Пейдж відмовився від участі в другому сезоні "Бріджертонів", чим дуже засмутив багатьох шанувальників.

Реге Пейдж у серіалі "Бріджертони"
Ейса Баттерфілд із "Сексуального виховання"

Netflix створює контент для різних цільових категорій, зокрема, не забуває й про представників покоління Z. Одним з найвдаліших проєктів платформи став серіал "Сексуальне виховання". Після його появи на екранах головний герой серіалу Отіс прокинувся знаменитим. Виконав роль Отіса актор Ейса Баттерфілд, якому на момент знімання був лише 21 рік. Нині цьому британському актору вже 24 роки, його обожнюють дівчата всього світу, а він залишається таким же чарівним і навіть сором’язливим.

Ейса Баттерфілд у серіалі "Сексуальне виховання"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.