До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найочікуваніших серіалів осені

Цієї осені на телебаченні нас чекає ціле нашестя зірок – нові серіали з Джулією Робертс, Джимом Керрі, Шоном Пенном і Еммою Стоун.

Джулія Робертс у серіалі "Повернення додому"
"Жарт" (Kidding)

Серіал, пропустити який не можна за жодних обставин. Містер Піклз – ведучий популярної дитячої передачі: добрий, зворушливий і ніжний, діти його обожнюють, а дорослі наживаються на бренді, в який перетворили його і створили мультимільйонну імперію. Але коли містер Піклз потрапляє в біду, він розуміє, що, незважаючи на свою популярність, дуже самотній. Головна новина в тому, що центральну роль грає Джим Керрі, який з цією роботою повертається на телебачення через 20 років. У режисерському кріслі – ще один дивак світу кіно, Мішель Гондрі, який кілька років тому знімав Джима Керрі у фільмі "Вічне сяйво чистого розуму". "Ніхто не зіграв би містера Піклза так, як Джим Керрі", – кажуть продюсери телеканалу Showtime. Спостерігаючи за ним, ми немов бачимо, як Хитун-бовтун падає зі стіни – і думаємо, а як ми могли жити раніше без Джима Керрі на телебаченні?".

Реклама

Прем'єра – 9 вересня.

"Любов до подорожей" (Wanderlust)

"Любов до подорожей" – копродукція BBC та Netflix, у якої є всі шанси стати однією з найпопулярніших драм цієї осені. Серіал присвячений вічній темі – як зберегти шлюб, якщо тобі за 40. Головні герої – психотерапевт Джой та її чоловік – намагаються переосмислити свої стосунки, роздумують про любов, секс, моногамію та відносини. І роблять це з неабияким гумором.

Прем'єра – 4 вересня.

"Маніяк" (Maniac)

Не лякайтеся: "Маніяк" – не трилер, а ситком, та ще й з відмінним акторським складом: головні ролі грають Емма Стоун і Джонна Хіл, а в епізодичних кадрах з'явиться Джастін Теру. Серіал оснований на однойменній норвезькій комедії. Його головний герой – хлопець, замкнений в психлікарні, який живе в світі своїх щасливих фантазій. Разом з героїнею Енні Ландстерг (Емма Стоун) хлопець приєднується до експериментальної програми. Вони тестують новий препарат Biotech, а лікарі обіцяють, що він вилікує будь-який розлад.

Прем'єра – 21 вересня.

"Перші" (The First)

"Перші" – новий фантастичний серіал каналу Hulu, у якого є великий карт-бланш. Його творець – автор "Карткового будиночка" Бо Віллімон, а в головній ролі – Шон Пенн, якого рідко зустрінеш на телебаченні. Дія "Перших" відбувається в недалекому майбутньому, а його герої – астронавти, які здійснюють перший політ на Марс. Тома Хагерті, головного колонізатора Марса, грає Шон Пенн. Для актора це перший телевізійний проект за 17 років – останній раз він з'явився в епізодах серіалу "Друзі" 2001 року.

Прем'єра – 12 вересня.

"Повертайся додому" (Homecoming)

Amazon представить новий серіал – психологічний трилер "Повернення додому", головну роль в якому зіграє Джулія Робертс. Режисер проекту – Сем Есмейл, який працював над популярним серіалом "Містер Робот". Джулія Робертс, в свою чергу, не тільки зіграє в проекті, а й спродюсує його. Героїня Робертс – соціальний працівник на ім'я Гайді, яка служить в секретній урядовій організації і допомагає солдатам реабілітуватися після війни.

"Повернення додому" – фактично документальна історія. Він знятий на основі популярних в США серії подкастів порталу Gimlet Media. Подкасти присвячені соціальним питанням і основані на інформації з підслуханих розмов, сеансів психотерапії і телефонних дзвінків.

Прем'єра – 2 листопада.

"Романови" (The Romanoffs)

"Романови" – новий проект каналу Amazon і продюсера Метью Вайнера, володаря дев'яти премій "Еммі" за два своїх найгучніших проекти – "Клан Сопрано" і "Божевільні". Як можна здогадатися з назви, серіал розповідає про людей по всьому світу, які називають себе нащадками російської царської сім'ї Романових. Головні ролі в серіалі грають Ізабель Юппер і зірка "Божевільних" Крістіна Хендрікс, а бюджет першого сезону – 70 мільйонів доларів. Відомо, що за право знімати цю історію розгорнулася неабияка боротьба, а Amazon виграли тендер у шести конкурентів. Тим часом продюсери акцентують увагу, що серіал зовсім не буде зосереджений на історії Росії. Головне в ньому – феномен взаємозв'язку предків.

Прем'єра – 12 жовтня.

"Гранд готель" (The Grand Hotel)

Для тих, хто в епоху похмурих та інтелектуальних серіалів все-таки віддає перевагу проектам про багатих і знаменитих, канал ABC випускає американську версію популярного іспанського серіалу "Гранд готель". Серед його продюсерів навіть Єва Лонгорія, що напевно принесе йому додаткові рейтинги. "Гранд готель" – портрет однієї багатої родини, що володіє готелем в Маямі-Біч. Цікаво, що дія оригінального іспанського серіалу відбувалася 1905 року, а ось американські сценаристи перенесли його в наші дні.

Прем'єра – осінь 2018 року.

"Погана кров" (The Bad Seed)

На каналі Lifetime виходить римейк культового чорно-білого фільму "Погане потомство" (або "Погана кров") 1956 року народження, який свого часу наробив чимало шуму і отримав три номінації на "Оскара". Фільм розповідає історію молодої матері, яка одного разу виявляє, що її нібито слухняна дочка насправді є холоднокровною вбивцею-соціопаткою. У версії 2018 року головну роль моторошнуватої дівчинки грає 12-тирічна Грейс Маккена, яку глядачі пам'ятають за роллю юної Тоні Гардінг у фільмі "Тоня проти всіх".

Прем'єра – 9 вересня.

"Маніфест" (The Manifest)

Роберт Земекіс, один з найвідоміших американських режисерів, автор картин "Форрест Гамп" і трилогії "Назад в майбутнє", цього сезону спрямував всі сили на телевізійний проект. "Маніфест" – продюсерський проект Земекіса, який виходить на каналі NBC. Це детектив, в центрі якого історія, яка не раз в різних варіаціях потрапляла на телебачення (варто згадати серіал "Залишитися в живих") – зникнення пасажирського літака, а потім його повернення через п'ять років з цілком живими пасажирами на борту. Тим часом для пасажирів, які подорожують на цьому рейсі, минуло всього 5 хвилин. Продюсери кажуть, що, на відміну від "Залишитися в живих", "Маніфест" – роздуми не про містику, а про науку.

Прем'єра – 24 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.