До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найцікавіших серіалів осені

Серед найочікуваніших осінніх прем’ єр — серіал за мотивами "Володаря перснів", який цілком може конкурувати з "Грою престолів" за розмахом; п’ятий сезон "Оповіді служниці", історична драма Netflix про австрійську імператрицю Сісі —та це ще не все.

"Володар перснів: Персні влади"

Новий амбітний проєкт Amazon Prime — серіал за мотивами "Володаря перснів". Цей проєкт стане найдорожчим серіалом в історії: знімання тільки першого сезону обійшлися Amazon приблизно в пів мільйона доларів — тоді як перший сезон "Гри престолів", наприклад, коштував близько 100 мільйонів. Події серіалу відбуватимуться в другій епосі Середзем’я, за тисячі років до того, як Більбо Беггінс знайшов Перстень, а Фродо почав свою подорож до Фатальної гори. Як і в разі з трилогією Пітера Джексона, яка здобула "Оскара", більшу частину подій знімали в Новій Зеландії.

Реклама

2 вересня

"Пацієнт"

"Психотерапевт (Стів Карелл), який нещодавно втратив дружину, опиняється в полоні серійного вбивці (Дональд Глісон) з незвичайним проханням приборкати його вбивчі потяги". Погодьтеся, звучить цікаво! "Пацієнт" — мінісеріал FX, в якому оригінальний сюжет підкріплений блискучим акторським дуетом Карела й Глісона (якого ви бачили у франшизі про Гаррі Поттера).

30 серпня

"Оповідь служниці"

Довгоочікуваний п’ятий сезон "Оповіді служниці" обіцяє бути дуже цікавим, але перед читанням синопсиса майте на увазі, що там є спойлери. "Джун стикається з наслідками за вбивство командира Вотерфорда й намагається змінити свою особу та ціль", – ідеться в ньому. "Вдова Серена прагне підвищити свій авторитет у Торонто, оскільки вплив Гілеаду проникає в Канаду. Командор Лоуренс працює з тіткою Лідією, коли намагається реформувати Гілеад і піднятися до влади. Джун, Люк і Мойра борються з Гілеадом на відстані, продовжуючи свою місію, щоб врятувати Ханну й возз’єднатися з нею".

До речі, виконавиця головної ролі Джун – Елізабет Мосс – зрежисувала й зняла кілька серій нового сезону.

14 вересня

"Монарх"

Яскравий музичний серіал, присвячений історії родини Романів, справжніх зірок кантрі-музики. Так, Сюзан Сарандон грає голову цієї ексцентричної родини – королеву кантрі Дотті Кантрелл Роман. Разом з обожнюваним чоловіком Альбі вона створила цілу музичну династію. Але попри те, що їхнє прізвище вважається синонімом автентичності кантрі-музики, сама імперія побудована на брехні. І коли верховенство та авторитет Romans в індустрії кантрі-музики опиниться під загрозою, дочка Дотті, заповзятлива Ніколетт, зробить усе, щоб захистити спадщину сім’ї і, звісно ж, також зажити слави...

11 вересня

"Імператриця"

Поки шанувальники "Бріджертонів" чекають на третій сезон популярного серіалу, Netflix підготували нову захопливу історичну драму. "Імператриця" — розповідь про те, як зустрічаються двоє молодих людей. Доленосна зустріч стає коханням з першого погляду. Він — імператор Австро-Угорщини Франц Йосиф, вона — Елізабет фон Віттельсбах, принцеса Баварії та сестра жінки, з якою Франц має одружитися...

"Імператриця" — німецький романтичний серіал, що ґрунтується на реальній історії життя імператриці Єлизавети Австрійської, яку світ запам’ятав як імператрицю Сісі. В головних ролях — турецько-німецька актриса Деврім Лінгнау та Філір Фруассан.

29 вересня

Alaska Daily

Гіларі Свонк грає Ейлін — нью-йоркську журналістку, яка переїжджає на Аляску, щоб почати з чистого аркуша. Жінка намагається втекти від чогось у минулому, як в особистому, так і в професійному плані, та приєднується до щоденної газети метро в Анкориджі... Режисер серіалу — Том Маккарті, який 2015-го здобув "Оскара" за стрічку "У центрі уваги", також присвячену роботі журналістів.

6 жовтня

"Диявол в Огайо"

Одного разу психіатриня Сюзанна (Емілі Дешанель) дає притулок таємничій юній втікачці із секти, на ім’я Мей. Але її власний світ перевертається догори дриґом, оскільки поява дівчини загрожує знищити її власну родину. Працюючи над розгадкою історії Мей і зловісних подій у місті, з якого вона втекла, сім’я Сюзанни має боротися за виживання проти культу поклонників дияволу... В основі серіалу — бестселер Дарії Полатін "Диявол в Огайо", написаний за мотивами реальної історії, що сталася в Огайо.

2 вересня

"Американський жиголо"

Сиквел культової стрічки 1980 року з Річардом Гіром у ролі жиголо, якого звинувачують у вбивстві власної клієнтки. У новому серіалі мі зустрічаємося з американським жиголо через 15 років — увесь цей час він провів у в’язниці, а тепер вийшов на волю та мріє зустрітися з коханою Мішель... 42 роки по тому жиголо грає вже не Річард Гір, а актор Дон Бертнал.

9 вересня

The Watcher

Новий серіал Раяна Мерфі ґрунтується на реальній історії, опублікованій у журналі The Cut у 2018 році. Стаття називалася The Watcher і вийшла з таким вступом: "Сім’я купила будинок своєї мрії. Але, судячи з моторошних листів, які вони почали отримувати, вони були не єдиними, хто цікавився цим домом". Після придбання будинку родині Броддус почала погрожувати людина, що підписувалася як "Спостерігач". Зрештою, після кількох років погроз та шантажу сім’я залишила цей дім.

За місяць після публікації історії Netflix придбав на неї права з наміром створити фільм. Головні ролі грають Наомі Воттс та Боббі Канавале.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.