До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 фільмів та серіалів Netflix, які не можна проґавити цієї осені

Довгоочікуваний байопік "Білявка" про складну долю Мерлін Монро, екранізація культового воєнного роману "На Західному фронті без змін" та новий сезон "Корони" все це і багато чого іншого, не менш яскравого, очікує нас на Netflix уже цієї осені.

"Білявка"

В основі стрічки — роман "Білявка" письменниці Джойс Керол Вутс 2000 року, який розповідає про самотнє й нещасливе дитинство Норми Джин, яка увійде в історію як Мерелін Монро, про становлення її голлівудської кар’єри та, звісно, про чоловіків у її житті. Ана де Армас, що дебютувала в ролі дівчини Бонда в минулорічному фільмі "Не час помирати", з успіхом використає свої надзвичайні якості в головній ролі. Боббі Каннавале з’явиться в ролі "колишнього спортсмена" Джо Ді Маджіо, зірки "Янкі" та чоловіка Монро впродовж дев’яти бурхливих місяців; Едрієн Броуді зіграє її третього чоловіка Артура Міллера, який став об’єктом розслідування ФБР на початку їхніх стосунків через його комуністичні зв’язки. Прем'єра стрічки пройшла на кінофестивалі в Венеції, де фільм отримав 14-хвилинні овації.

Реклама

28 вересня

"На Західному фронті без змін"

Екранізація культового світового бестселера Еріха Марії Ремарка. "На Західному фронті без змін" — захоплива історія про молодого німця на Західному фронті Першої світової війни. Пауль і його товариші на власній шкурі відчувають, як початкова ейфорія війни перетворюється на відчай і страх, коли їм доводиться боротися за власні життя та життя одне одного в траншеях. Фільм режисера Едварда Берґера.

28 жовтня

"З нуля"

"З нуля" — це історія кохання Амале "Емі" Вілер (роль якої виконує Зої Салдана), американської студентки, яка навчається за кордоном в Італії і закохується в Ліно, сицилійського шеф-кухаря. Їхній бурхливий роман стикається з багатьма проблемами, які здебільшого пов'язані з різними культурними звичками американки та італійця. Але зрештою серіал показує нам, що любов зможе здолати всі культурні межі.

21 жовтня

"Корона"

П'ятий сезон "Корони" буде присвячено дев'яностим рокам – одному з найбурхливіших періодів у житті британської королівської родини. Ймовірно, одна з головних подій п’ятого сезону –розлучення принца Чарльза й принцеси Діани в 1996 році, а також трагічна смерть останньої в автокатастрофі в 1997 році... Роль Діани зіграє Елізабет Дебікі, виконавиця однієї з головних ролей у "Великому Гетсбі" База Лурмана та фільмі "Тенет" Крістофера Нолана. Тим часом актор Домінік Вест замінить Джоша О’Коннора у ролі принца Чарльза. Netflix уже випустили перші кадри з їхніми персонажами, і кадри справді дивовижні.

ЦІкаво, що в серіалі з’являться і обидва принци – Гаррі Та Вільям. Вільяму й Гаррі було 15 і 12 років відповідно, коли їхня мати померла в 1997 році. І якщо Гаррі здебільшого був захищений від преси у своїй школі Ладгроув, то Вільямові довелося боротися зі впливом медіа... Залишається з’ясувати, чи сценарист Пітер Морган підкреслить те напруження, яке виникло в стосунках між принцесою Діаною та її старшим сином через таблоїди.

листопад

"Імператриця"

Поки шанувальники "Бріджертонів" чекають на третій сезон популярного серіалу, Netflix підготували нову захопливу історичну драму. "Імператриця" — розповідь про те, як зустрічаються двоє молодих людей. Доленосна зустріч стає коханням з першого погляду. Він — імператор Австро-Угорщини Франц Йосиф, вона — Елізабет фон Віттельсбах, принцеса Баварії та сестра жінки, з якою Франц має одружитися...

"Імператриця" — німецький романтичний серіал, що ґрунтується на реальній історії життя імператриці Єлизавети Австрійської, яку світ запам’ятав як імператрицю Сісі. В головних ролях — турецько-німецька актриса Деврім Лінгнау та Філір Фруассан.

29 вересня

"Венздей"

Netflix представляють свою версію історії про культову родину Адамсів – над ним працює Тіма Бартона. Серіал розповість про Венздей Адамс — бліду дівчинку з двома косицями, яка любить павуків, рідко усміхається та дуже допитлива. Сюжет зосередиться навколо її навчання в Академії Невермора, де дівчинка намагатиметься опанувати свої екстрасенсорні здібності, зупинити жахливе вбивство жителів міста та розгадати надприродну таємницю, яка вплинула на її сім’ю 25 років тому — і все це паралельно з розвитком її нових стосунків. У головній ролі юна акторка Дженні Ортега, а ось у ролі Мортіші – Кетрін Зета-Джонс.

листопад

"Бардо"

Нова стрічка мексиканського режисера Алесандро Гонсалеса Іньярітту, володаря премії "Оскар" за фільм "Бердмен". "Бардо" – ностальгійна комедія про журналіста, який повертається на батьківщину і переживає екзистенційну кризу, борючись зі своєю ідентичністю, сімейними стосунками і спогадами"..... Прем'єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Венеції.

18 листопада

"Енола Холмс 2"

Cюжет другої частини фільму про Енолу Холм інтригує. "Тепер Енола Холмс стала професійним детективом, як і її відомий брат, і береться за свою першу офіційну справу, щоб знайти зниклу дівчину. Аля з'ясовується, що для розкриття таємниці потрібна допомога друзів — і самого Шерлока..." В ролі Еноли — Міллі Боббі Браун.

4 листопада

"Кабінет дивовиж Гільєрмо дель Торо"

Знаменитий режисер і лауреат премії "Оскар" Гільєрмо дель Торо зібрав колекцію похмурих історій, кожна з яких ще гірша, ніж попередня. "Кабінет дивовиж Гільєрмо дель Торо" – серіал, що виходить у вигляді антології та точно сподобається усім фанатам дель Торо – автора чудових стрічок "Форма води" та "Лабіринт Фавна".

25 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.