До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 захопливих фільмів Netflix, які варто побачити цієї осені

Цієї осені Netflix підготував кілька епічних кінопрем’єр: це екранізація культового роману Ремарка "На Західному фронті без змін", трилер "Хороший медбрат" з Едді Редмейном і Джессікою Честейн та друга частина пригод сестри Шерлока Голмса Еноли.

"Білявка"

Байопік "Білявка", присвячений одній з найвідоміших жінок XX століття — актрисі Мерилін Монро, безумовно, належить до найобговорюваніших фільмів цієї осені. Стрічка Ендрю Домініка торкається багатьох важливих питань: це і домашнє насилля, і токсичні стосунки, і те, наскільки відносини з батьками визначають спроможність уже дорослої людини будувати власні стосунки — чи то особисті, чи професійні. Фільм, створений за мотивами роману-бестселера 2000 року Джойс Керол Оутс, є вільною інтепретацією біографії Норми Джин, відомої всьому світові, як Мерилін Монро, а реальні події з життя акторки переплітаються з хворобливими міражами... "Білявку" треба дивитися та складати власне враження — а ще аплодувати стоячи актрисі Ані де Армас, яка втілила Мерилін Монро на екрані.

Реклама

26 вересня

"На Західному фронті без змін"

Екранізація культового світового бестселера Еріха Марії Ремарка. "На Західному фронті без змін" — захоплива історія про молодого німця на Західному фронті Першої світової війни. Пауль і його товариші на власній шкурі відчувають, як початкова ейфорія війни перетворюється на відчай і страх, коли їм доводиться боротися за власні життя та життя один одного в траншеях. Фільм режисера Едварда Берґера.

28 жовтня

"Мати"

Рятуючись від небезпечних нападників, колишня вбивця виходить зі схованки, щоб захистити доньку, яку вона покинула багато років тому. Це сюжет трилера новозеландської режисерки Ніки Каро, відомої за роботами "Мулан" та "Дружина доглядача зоопарку". Головну роль — кілерки, яка вирішує врятувати свою колись покинуту доньку, — грає Дженніфер Лопес. Основні знімання тривали на Канарських островах і Кубі.

"Хороший медбрат"

Емі (Джессіка Честейн) — відповідальна медсестра й мати-одиначка, має хворе серце та виснажена роботою на нічних змінах у відділенні інтенсивної терапії. Допомога приходить несподівано, коли Чарлі Каллен (Едді Редмейн), новий медбрат, потрапляє в її відділення. Вони проводять довгі ночі в лікарні, між ними виникає міцна та віддана дружба, і вперше за багато років Емі справді вірить у своє майбутнє та майбутнє своїх маленьких доньок… Але після серії таємничих смертей пацієнтів розпочалося розслідування, що вказує на Чарлі як головного підозрюваного. Стрічку "Хороший медбрат" створено на основі реальних подій.

19 жовтня

"Енола Голмс 2"

"Тепер Енола Голмс стала професійним детективом, як і її відомий брат, і береться за свою першу офіційну справу, щоб знайти зниклу дівчину. Але з’ясовується, що для розкриття таємниці потрібна допомога друзів — і самого Шерлока..." Погодьтеся, сюжет другої частини пригод сестри Шерлока Голмса Еноли інтригує. В ролі Еноли повертається зірка серіалу "Дивні дива" Міллі Боббі Браун, а ось роль Шерлока дісталася зірці стрічки "Відьмак" та фільмів про Супермена Генрі Кавелл.

4 листопада

"Диво"

Події цього фільму відбуваються в 1842 році в Ірландії. Флоренс П’ю грає медсестру з Лондона Ліб Райт, яка вирушає до ірландського села, щоб розібратися з одним дивним випадком. Вже кілька місяців 11-річна дівчина нічого не їсть і водночас почувається повністю здоровою — Ліб має зрозуміти, чи це справді диво, або, можливо, хтось маніпулює дитиною?.. В основі стрічки — однойменний роман ірландської письменниці Емми Донаг’ю.

"Сламберленд"

Джейсон Момса, зірка серіалу "Гра престолів" та "Аквамен", грає чи то фантастичну людину, чи то тварину в казковій стрічці "Сламберленд". Разом з маленькою дівчинкою Немо, донькою його загиблого друга, він вирушає до Сламберленду — країни снів, на пошуки скарбів, що допоможуть дівчині втілити її мрії в життя та хоч на хвилинку побачити батька.

18 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.