До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Барак і Мішель Обами проведуть онлайн-випускний на YouTube

Цього року через пандемію COVID-19 тисячі школярів залишилися без випускного вечора. Щоб підтримати учнів, відеохостинг YouTube вирішив провести онлайн-випускний Dear Class of 2020, який відбудеться 6 червня в прямому ефірі. Ведучими свята стануть експрезидент США Барак Обама і його дружина, Мішель Обама. Підтримати випускників і виголосити врочисту промову прийде співачка Леді Ґаґа, k-pop група BTS, колишній міністр оборони Роберт М. Гейтс і генеральний директор Alphabet і Google Сундар Пічаї. Не забули організатори події й про афтерпаті — на учнів чекають виступи Аліші Кіз, Келлі Роуленд, Керрі Вашингтон, Chloe X Halle, Зендея, Dude Perfect, The Try Guys та інших зірок. Прилучитися до свята може кожен охочий.

Барак і Мішель Обами

"Випускний — це традиція, на яку школярі та їхні сім’ї завжди нетерпляче очікують. Через ситуацію, що склалася на сьогодні, ми вирішили підтримати учнів, тому організували віртуальний випускний. Сподіваємося, що зібрання стількох зірок і впливових людей в одному місці стане для школярів чудовою альтернативою традиційному вечору й зарядить їх енергією й позитивом на подальші роки дорослого життя", — сказала керівниця відділу контенту YouTube Сюзанна Денієлс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.