До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 модні розмальовки, від яких не відірватися

Manolo Blahnik зробили розмальовку з ескізами туфель — її можна звантажити, роздрукувати й розфарбовувати, скільки душа забажає. У наш тривожний час, коли мільярд людей у всій планеті перебуває на вимушеному карантині у своїх домівках, багато хто пригадав про те, що розмальовки приносять не тільки задоволення, але ще й потужний терапевтичний ефект. Vogue.ua зібрав наймодніші розмальовки — тіштеся!

The art of colouring, розмальовка Manolo Blahnik

Розмальовка Manolo Blahnik — це ескізи до найзнаменитіших моделей взуття, які придумав Маноло Бланік. Ескізи можна звантажити прямо на офіційному сайті — і далі беріть до рук олівець і проявляйте фантазію. "Малювання — заняття, близьке серцю Маноло й Дому, яке, як ми вважаємо, може принести почуття спокою в тривожні часи", — говорять представники бренду. Отриманими малюнками можна ділитися в інстаграм з хештегом #ManoloBlahnikSmiles. Найкращими бренд поділиться на своїх сторінках. Це ініціатива бренду Manolo Blahnik і Фонду ментального здоров’я, який підтримує дизайнер.

Реклама
Скетчбук Gucci

На початку квітня італійський Дім Gucci випустив абсолютно чудову розмальовку спільно з японською художницею Юко Хігучі. Формально її називають розмальовкою для дітей, але жоден дорослий не відмовиться від такої краси. Скетчбук населяють фантастичні тварини — крокодил-музикант з гітарою на плечі, кіт у сюрреалістичній сукні з рослин. Розмальовку можна звантажити на сайті — і не тільки розфарбовувати: у ній є головоломки й ребуси для всієї родини. Юко Хігучі також розробила принти для дитячої круїзної колекції Gucci 2020.

Vogue Coloring Book

2015 року вийшла одна з перших і досі найпопулярніша фешн-розмальовка — Vogue Colouring Book, яку випустив британський Vogue до 100-річчя журналу. Її автор, ілюстратор Єн Р. Вебб, намалював розмальовку за мотивами архівних знімань і малюнків журналу в 50-ті роки XX століття; і зокрема відтворив відомі коктейльні сукні Christian Dior, Balenciaga, Givenchy і Chanel. Розфарбовувати їх — унікальний досвід для сучасної людини. До книги також увійшли поради зі стилю з оригінальних сторінок Vogue, які додають ностальгічного й іноді втішного розуміння модних тенденцій того часу.

Vogue Colors A to Z: A Fashion Coloring Book

Хутряні боа, капелюхи, віяла, перли й рукавички — всі ці аксесуари прекрасної епохи можна розфарбувати в найфантастичніший спосіб у розмальовці американського Vogue. В її основі — 26 архівних журнальних обкладинок з 1912 по 1932 рік, які намалювали десять відомих ілюстраторів. Vogue Colors A to Z — це не тільки альбом для розфарбовування, але й можливість зануритися в ефектну, розкішну епоху 20-х, якій не було рівних. І, звісно, дізнатися більше про стилі ар-деко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.