До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виставка Azzedine Alaïa в Лондоні

Інститут дизайну в Лондоні анонсував виставку Azzedine Alaïa під назвою The Couturier, яка почне роботу навесні 2018, а саме 5 травня. Експозицію складуть 60 кутюрних образів, які особисто вибирав дизайнер зі своїх архівів, разом з куратором виставки Марком Волсон.

"Після несвоєчасного відходу Аззедін Алайя 18 листопада 2017 року Музей дизайну представляє унікальну виставку, заплановану самим дизайнером. The Couturier – це справжнє дослідження його пристрасті і енергії в моді. І вона тим цінніше, що сам Алайя дуже хотів бути присутнім на ній", – йдеться в заяві Музею.

Реклама
Карлі Клосс, Аззедін Алайя і Наомі Кемпбелл

Публічна данина поваги пам'яті дизайнера також була віддана на щорічній церемонії вручения нагород British Fashion Awards 2017, в якій взяли участь Наомі Кемпбелл, Стефані Сеймур, Вероніка Вебб та інші супермоделі, друзі і музи дизайнера, які розповіли про його вплив і спадщину. "Всі знають, що Аззедін зміг перетворити тіло жінки на щось особливе, він мати чудовий вигляд і при цьому залишатися жінкою, – розповіла Кемпбелл, – він зумів зрозуміти сутність жіночності. Але крім дизайнерського таланту, хочу зазначити, що він буквально став моїм батьком з другого дня знайомства".

Читайте також:

Персональна виставка Джил Сандер у Франкфурті-на-Майні

Підсумки Art Basel Miami: 5 художниць, за якими варто стежити

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.