До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все ще завтра: якою буде перша виставка Коко Капітан в Азії

Про те, яким буде завтра, чому в житті сучасної людини так багато вигадки, і де межі реальності, в своєму новому проекті розмірковує художниця і фотограф Коко Капітан. Назва її першої в Азії виставки "Все ще завтра?" апелює до найуспішнішого проекту 26-річної Коко – величезних графіті "Що ми будемо робити з усім цим майбутнім", які художниця 2017 року намалювала на будівлях в Мілані, Нью-Йорку і Флоренції в рамках співпраці з Gucci.

Коко народилася в іспанській Севільї, а в 17 років переїхала в Лондон і вступила в Королівський коледж мистецтв. До кінця навчання в її портфоліо вже була співпраця з Vogue, New York Times і Dazed. Як художниця, Коко прославилася завдяки Instagram-акаунту, де публікувала малюнки зі слоганами – помітними, точними фразами про майбутнє і сьогодення. Наприклад, такими як ця – "Before i die i want to live".

Реклама

Коко вірить, що в словах є особлива сила: якщо зібрати їх в правильному порядку, то вони можуть стати лінгвістичним шедевром, схожим на живопис, розповіла вона в інтерв'ю Олександру Щуренкову для серпневого номера Vogue UA. Точність мовних робіт Коко вразила Алесандро Мікеле. Алессандро і Коко пов'язує не тільки фешн-співробітництво: її фрази прикрашають стіни флорентійського палаццо, в якому в січні цього року відкрили Gucci Garden – інноваційний простір з галереями, магазином і рестораном.

У Сеулі можна побачити 150 знакових робіт Коко – слогани, відео, інсталяції та малюнки, де вона зображує себе і своїх уявних братів. Саме ця тема стала лейтмотивом проекту, який Коко Капітан зняла для обкладинки арт-номера Vogue UA.

Виставка триватиме з 2 серпня 2018 року до 27 січня 2019 року в Daelim Museum в Сеулі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.