До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про бал Met Gala 2018

7 травня в Нью-Йорку відбудеться традиційний бал Met Gala, який стане початком подальшої виставки в Метрополітен-музеї, яку цього року присвячують зв'язку моди і католицизму. Vogue UA зібрав всі факти, відомі на цей момент.

Тема виставки

Виставка 2018-го року присвячена впливу католицизму на моду, і називається – "Божественні тіла: Мода і Католицизм". Її організацію підтримують американські меценати Стівен і Крістін Шварцман, Versace і Condé Nast, а на самій експозиції представлять ніжні наряди з візантійськими мотивами Dolce&Gabbana і Chanel, переосмисленні накидки кардиналів Balenciaga та натхненні едемом сукні Valentino. Всього відвідувачі зможуть побачити 150 експонатів, включно з 50-тьма, наданими Ватиканом, – це ювелірні прикраси, діадеми, папський одяг, що датують від 18 століття до наших днів.

Реклама
Dolce&Gabbana осінь-зима 2013/2014
Хто зустрічатиме на Met Gala 2018

Уже відомо, що на балу Met Gala 2018 прийматимуть гостей Амаль Клуні, Ріанна і Донателла Версаче.

Ріанна на балу Met Gala 2015
Червона доріжка

Прогнозують, що на червоній доріжці 7 травня буде багато нарядів, натхнених католицизмом, наприклад, сукні-кейпи або глибокого червоного відтінку. Із запрошених гостей лише Блейк Лайвлі розкрила декілька секретів. Відомо, що на створення її вбрання вже витрачено 600 годин роботи, і розшите воно буде дорогоцінним камінням Lorraine Schwartz. А туфлі будуть Christian Louboutin – улюбленого взуттєвого бренду актриси.

Блейк Лайвлі в сукні Atelier Versace на Met Gala 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.