До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У PinchukArtCentre відкрилася виставка "Анонімне суспільство"

На 4-му поверсі PinchukArtCentre відкрилася нова виставка – "Анонімне суспільство", яка присвячена українському мистецтву в кризовий період розпаду Радянського союзу. Учасники виставки – Олександр Ройтбурд, Жанна Кадирова, Сергій Ануфрієв, Сергій Братков, Кирило Проценко та інші – у своїх роботах кінця 1980-х початку та середини 1990-х років осмислюють кризу і намагаються знайти відповідь на питання: а чи є в цьому часі місце для особистості?

Бйорн Гельдгоф і Микита Кадан

В останніх двох залах – зовсім інший проект: "Недоречні доторки" – це персональна виставка 31-річної художниці Анни Звягінцевої. Тонкі білосніжі скульптури, металева інсталяція від підлоги до стелі, малюнки та анімація – в усіх цих роботах Анна роздумує про доторки, як про спосіб комунікації, а іноді і порушення чужого простору.

Реклама
Скульптура Анни Звягінцевої
Людмила Березницька
Анна Звягінцева

Подивитися нові виставки в PinchukArtCentre прийшли Людмила Березницька, Влада Ралко, Арсен Савадов, Леся та Яся Хоменко.

<b>ПинчукАртЦентр репортаж</b>

Фото: Аліна Красієва

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.