До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Нью-Йорку відкрилася виставка Джеффа Кунса

Easyfun-Ethereal – так іронічно називаться нова виставка Джеффа Кунса, яка 10 березня відкрилася в нью-йоркській галереї Гагосян. До кінця квітня тут можна побачити сім масштабних картин Кунса, в яких він знову висміює все і вся. Велика частина робіт була створена в кінці 1990-х років і вперше показана в Берліні.

До кінця квітня тут можна побачити сім масштабних картин Кунса, в яких він знову висміює все і вся. Велика частина робіт була створена в кінці 1990-х років і вперше показана в Берліні.

Реклама

На колажах Кунса все змішано з усім – зображення продуктів, фрагменти облич, частини тіла, яскраво нафарбовані губи і вії, немов вирізані з глянцевих журналів, сцени з парку атракціонів, райські ландшафти. Художник підкреслює гіперреальний, перебільшений характер зображень, які оточують нас в звичайному житті. Кунс каже, що попри те, що цим роботам майже 20 років, вони динамічні і сьогодні несуть нові смисли.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.