До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У міланському Fondazione Prada відкривається виставка про кохання

З 19 до 25 лютого у Мілані відбудеться Milan Fashion Week, а 21 лютого нову виставку відкриють у міланському фонді Prada, який незмінно збирає у своїх стінах інсайдерів модної індустрії. Нинішня виставка називається Surrogati. Un amore ideale – в перекладі з італійської "Сурогати. Ідеальна любов" і присвячена коханню в найнесподіваніших його проявах.

На виставці можна побачити 42 роботи фотографів Джеймі Даймон і Елени Дорфман. У них вони досліджують любов – сексуальну, платонічну або, наприклад, споріднену. Сюжети на фотографіях дуже різні. Наприклад, серія "Матері назавжди" Джеймі Даймон документує групу художниць-самоучок, які грають величезними гіперреалістичними ляльками, чим імітують відносини матері і дитини. В іншому проекті Джеймі Даймон головну роль грає вона сама: фотограф вбирається в одяг своєї мами і грається з лялькою Аннабель. Проект називається "Я обіцяю бути хорошою мамою" – за словами художниці, так називався її щоденник, який вона вела в дитинстві.

Реклама

Фотограф Елена Дорфман покаже в Мілані свою знамениту серію Still Lovers, яка принесла їй міжнародну славу на початку 2000-х. Вона досліджує побутове життя людей, які відверто розповідають про свій досвід "спілкування" з секс-ляльками. "У мене ніколи не було бажання судити когось, – розповідає фотограф. – Я рада, що мешканці цього таємного світу діляться зі мною своїм повсякденним життям".

Виставка "Сурогати" триватиме з 21 лютого до 22 липня в фонді Prada в галереї Vittorio Emanuele II.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.