До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться International Young Designers Contest

6-8 липня у Києві відбудеться одна з наймасштабніших міжнародних подій у світі моди в Східній і Центральній Європі – другий International Young Designers Contest (Міжнародний конкурс молодих дизайнерів). Головною місією заходу є забезпечення всебічного розвитку молодих і талановитих дизайнерів з європейських країн, а також підтримка і допомога на шляху до успіху в модній індустрії. Організаторами конкурсу є Ukrainian Fashion Council і IED – Istituto Europeo di Design.

У конкурсі візьмуть участь дизайнери з 10 країн: Грузії, Естонії, Латвії, Молдови, Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, України та Чехії. Всі вони – переможці і призери національних конкурсів у своїх країнах. Цього року програма конкурсу включає крос-дисциплінарні проекти: Fashion Visual Art Residence, Kyiv Fashion Summit, відкриту лекцію Shape of colour і шоу фіналістів.

Реклама

8 липня відбудеться Kyiv Fashion Summit – професійна подія, яка об'єднає представників міжнародних ЗМІ, іноземні делегації країн-учасниць Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів і українські провідні fashion-видання. Головною подією саміту стане круглий стіл, який складатиметься із двох дискусійних панелей – "Ukraine NOW: роль креативних індустрій у промоції країни" і "CREATE. Ukraine: "креативний безвіз" у індустрії моди".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.