До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві покажуть роботи Далі та Пікассо: все про виставку Editions

21 вересня в Києві відкривається передаукціонна виставка Editions. У галереї "Золотое сечение" протягом тижня можна буде побачити роботи Сальвадора Далі, Енді Ворхола, Альбрехта Дюрера, Пабло Пікассо, Роя Ліхтенштейна, Марка Шагала. На виставці покажуть 66 робіт – в основному це літографія, офорти та ліногравюри, так зване тиражне мистецтво, підписане самими художниками.

Автор – Енді Ворхол

До Києва ці роботи були показані на передаукціонних виставках в Амстердамі, Нью-Йорку, Берліні, Антверпені. Серед найцікавіших експонатів – ксилографія XVI століття "Народження Діви Марії" Дюрера, якого вважають одним з найбільш важливих художників західноєвропейського Ренесансу.

Реклама
"Народження Діви Марії" Дюрера

Ще кілька знакових робіт: дві картини Пабло Пікассо, "Дама" і "Оголена, що лежить з кішкою", літографії Жоана Міро – "Miro Sculptor – Sweden" і "Абстрактна композиція" та ксилографія Сальвадора Далі "Інферно" із серії ілюстрацій до "Божественної комедії "Данте.

Аукціон відбудеться 27 вересня.

Ілюстрація Сальвадора Далі
Автор – Пабло Пікассо
Автор – Рой Ліхтенштейн

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.