До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA відкриває виставку, присвячену Шарлотті Генсбур

В арт-просторі київського ЦУМ 23 березня відкривається виставка, присвячена Шарлотті Генсбур – героїні квітневого номера Vogue UA.​

Vogue UA, апрель 2018

Шарлотта Генсбур – акторка, співачка, донька знаменитих батьків Джейн Біркін і Сержа Генсбура і муза данського режисера Ларса фон Трієра. У Парижі, в студії Astre, її зняв данський фотограф Каспер Сейєрс. Це не перша його робота з Шарлоттою: він знімав її для афіші до фільму Ларса фон Трієра "Німфоманка". Роботи Каспера публікують V Magazine, DAZED, AnOther Magazine, Purple Magazine, T: The New York Times Style Magazine, а рекламні кампанії замовляють Louis Vuitton, Elie Saab і Kenzo.

Реклама
Vogue UA Digital Cover, квітень 2018

Стиліст зйомки – Омайма Салем, редактор Marfa Journal. Шарлотта позує в платті Saint Laurent by Anthony Vaccarello, в золотому жакеті Sies Marjan і вантажних речах Alaïa і Mugler; разом з нею на майданчику – її 20-річний син Бен.

На Шарлотті: жакет з шовку, Ronald van der Kemp; колготки, FALKE; сатинові човникик з обробкою з кристалів, Saint Laurent by Anthony Vaccarello На Бені: шкіряний піджак, Saint Laurent by Anthony Vaccarello; бавовняні брюки, Roni Ilan; шкіряний ремінь – власність Бена

Ця зйомка – приклад того, як Vogue UA створює нову візуальну мову, об'єднуючи fashion-фотографію і мистецтво. Кожен кадр – історія Шарлотти. Перед камерою Генсбур проживає всі свої ролі: культової актриси, щирої співачки, люблячої матері, сильної жінки – і на кожному знімку вона справжня.

Виставка "Шарлотта назавжди" пройде з 23 березня по 11 квітня в галереї "Арт ЦУМ", за адресою – вул. Хрещатик, 38.​

Фото: Casper Sejersen @Artistry London
Стиль: Omaima Salem @Cadence
Зачіски: Tomohiro Ohashi @Management+Artists
Макіяж: Min Kim @Airport Agency
Продюсер: Louise Mérat
Оператор: Barnaby Coote @D-Factory
Сет-дизайн: Jean-Michel Bartin @Streeters
Асистенти фотографа: Alfa Arouna, Peter Keyser
Асистенти стиліста: Mathilde Labuthie, Joseph Ecorchard, Anna Tarissan
Асистент перукаря: Masato Tsuchiya
Асистенти сет-дизайнера: Colombe Montias, Maxime Faure
Модель: Charlotte Gainsbourg

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.