До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Берліні відкривається виставка Гельмута Ньютона і Девіда Лінча

Все про еротичні фотографії на новій виставці в Берліні.

"Зв'язані", Гельмут Ньютон, 1980-і

Здається, що у Гельмута Ньютона, Девіда Лінча і Сола Лейтера немає нічого спільного, але у кожного з них було особливе ставлення до еротичної фотографії. Про це – виставка Saul Leiter / David Lynch / Helmut Newton. Nudes у Фонді Гельмута Ньютона в Берліні.

Реклама
"Без назви", Нью-Йорк; Сол Лейтер

Сол Лайтер, streetstyle- і fashion-фотограф, інтерес до ню приховував від усіх: він знімав оголеними своїх подруг і коханок, але фото зберігав під замком; вони були знайдені тільки 2013 року, після його смерті. Публіці ці фото представили 2018 року у книзі In my room, а тепер 100 невеликих інтимних знімків подруг, муз і коханок фотографа можна побачити в Берліні.

"У моїй кімнаті", Сол Лейтер

Ню в об'єктиві Девіда Лінча – це абстрактне мистецтво, в якому не так просто розглянути оголене тіло. Більшість фото зроблені Лінчем в Лодзі і Лос-Анджелесі. Це 25 фотографій великого формату, які знаменитий режисер особисто вибрав для виставки. Нарешті, Гельмут Ньютон – визнаний геній жанру, який вплинув на сотні фотографів по всьому світу, в тому числі на Лейтера і Лінча. Ньютон почав займатися еротичною фотографією в 70-ті і працював в цьому жанрі аж до своєї смерті 2004 року. У Берліні покажуть 60 знакових робіт Ньютона з серій Big nudes, Slepless Nights, Sex and Landscapes, Us and Tham.

З 1 листопада 2018 року до 19 травня 2019 року, Фонд Гельмута Ньютона, Берлін.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.