До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Берліні відбудеться виставка, присвячена Джанні Версаче

Як і 20 років тому, ім'я Джанні Версаче у всіх на слуху. 17 січня виходить серіал "Американська історія злочинів", привячений його вбивству влітку 1997 року, а в Берліні вже 30 січня відкриється масштабна виставка Gianni Versace – Retrospective.

На ній буде представлено більше 300 експонатів, предмети інтер'єру та домашнього декору включно. Відкриється виставка модним шоу в Kronprinzenpalais – на подіумі в день відкриття можна буде побачити найвідоміші образи, створені італійським дизайнером за 30 років роботи. Деякі з них, особливо ті, які датуються раннім етапом його творчостіі, будуть представлені публіці вперше.

Реклама
Финал показа Versace, 1992

Берлін не вперше зустрічає Джанні Версаче. У 1994 році він саме тут провів свою першу виставку, куратором якої був сам. Називался вона Signatures. Версаче тоді обіцяв ще не раз повернутися в Берлін, зізнаючись у коханні енергетиці та настрою міста.

Джанни Версаче в Берлине, 1994
Versace Exihibition в Берлине, 1994
Versace Exihibition в Берлине, 1994

Читайте також:

Джанні Версаче про моду, сім'ю та самого себе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.