До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Грузії відбудеться фестиваль Culture Week Tbilisi на підтримку України

З 3 по 7 листопада в Тбілісі відбудеться The Culture Week Tbilisi — фестиваль, покликаний підтримати Україну та стати своєрідним культурним мостом між нашою країною та Грузією. Програма міститиме виставки, перформанси, театральні вистави, панельні дискусії та триватиме в артпросторі Factory Tbilisi, у минулому — старій будівлі фабрики Coca-Cola, та на інших особливих локаціях міста.

Radio and Juliet

Глядачі фестивалю зможуть побачити сучасний балет Radio and Juliet хореографа Едварда Клюга. Також у програмі — фотовиставка "Діти війни" фотографки Марини Карпій, концерт українського електроакустичного ансамблю DZ'OB BAND, перформанс грузинського колективу Fungus, виставка українських художників Арсена Савадова та інші заходи.

Реклама
Презентація проєкту "Fungus" у Києві, 2021 рік

Організатори The Culture Week Tbilisi — Софія Чконія, засновниця одного з найвизначніших тижнів моди в Східній Європі — Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi, яка входить до рейтингу представників модної індустрії BoF 500, куратор і засновник фестивалю Kyiv Art Week Євген Березницький та арт-експерт Сергій Кербіцький.

Софія Чконія

"Ідея заходу полягає в тому, щоб висвітлити болючу реальність сьогодення, в якому ми затято боремося проти колоніалізму та імперіалізму, — кажуть організатори. — Культура та її діячі, завжди були попереду суспільних змін і діяли масштабно навіть крізь канонаду війни. Це ще актуальніше зараз, під час повномасштабного російського вторгнення в Україну".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.