До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топ-моделі на фестивалі Burning Man

Burning Man називають одним з найбільш епатажних фестивалів у світі. Щороку він відбувається в кінці серпня – початку вересня в пустелі Блек Рок, а його обстановка нагадує постапокаліптичний світ в найкращих традиціях фільмів-антиутопій. Щороку на фестиваль приїжджає все більше знаменитостей. Цього року приміряти образи в стилі стімпанк приїхали Алессандра Амбросіо, Гайді Клум, Ніна Добрев і Карлі Клосс.

Топ-моделі на Burning Man 2018
Алессандра Амбросіо

Бразильська топ-модель цього року продемонструвала на Burning Man кілька образів – від сексуальних купальників до складноскроєних комбінезонів. Зачіску для фестивалю Амбросіо також обрала нову для себе – заплела волосся в сотню дрібних косичок.

Реклама

<b>BurningMan_Ambrosio</b>

Карлі Клосс

Американська топ-модель також не забувала ділитися з шанувальниками в Instagram-акаунті образами з Burning Man. Її вбрання були не такими радикальними як у Амбросіо, але загальний настрій був витриманий вірно.

<b>BurningMan_Karlie</b>

Лаїс Рібейро

Минулого року модель Лаїс Рібейро представляла ювелірне Fantasy Bra від Victoria's Secret, а цього – на Burning Man вона зовсім відмовилася від "верху", а груди прикрасила аплікаціями з каміння.

<b>BurningMan_Ribeiro</b>

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер також встигла заїхати на Burning Man перед стартом Тижня моди в Нью-Йорку, а для фестивалю вибрала образ мотогонщиці.

@kendalljenner

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.