До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Supreme випускають капсульну колекцію з Нан Голдін

В коллекцию войдут футболки, худи и скейтборды: на каждом из них будут изображены фото из архивов Голдин. "Не могу дождаться, когда надену худи", – кратко комментирует сотрудничество с Supreme сама Нан. Нан Голдин – один из ключевых персонажей нью-йоркской арт-сцены последние сорок лет. Прославилась в 1970-ые, создав серию очень личных, интимных портретов нью-йоркской богемной тусовки. Герои ее фотографий – it-girls, трансвеститы, проститутки, драг-квинс, художники, писатели, танцоры. Работы Голдин сегодня находятся в коллекциях центра Помпиду в Париже, лондонского Tate Modern и нью-йоркского MoMa. В 2017-м году Нэн Голдин сняла для обложки арт-номера украинского Vogue актрису Хлое Севиньи. [GALLERY id=167449;] Коллекция Nan Goldin x Supreme поступит в продажу 29 марта.

Культовий американський фотограф Нан Голдін і бренд вуличного одягу Supreme об'єднуються: вони випустять капсульну колекцію з найвідомішими роботами фотографа. "Роботи Нан – справжні і болісні. Речі і процеси, які вона задокументувала в 1970-80-і роки, були маргінальними, "поза законом". Вона зловила час. Для нас ця колаборація – можливість відзначити різноманітність у всіх його значеннях", – розповідають в Supreme.

Колекцію складуть футболки, худі і скейтборди: на кожному з них будуть зображені фото з архівів Голдін. "Не можу дочекатися, коли одягну худі", – коротко коментує співпрацю з Supreme сама Нан.

Реклама

Нан Голдін – одна з ключових персонажів нью-йоркської арт-сцени останні сорок років. Прославилася в 1970-ті, створивши серію дуже особистих, інтимних портретів нью-йоркської богемної тусовки. Герої її фотографій – it-girls, трансвестити, повії, драг-квінс, художники, письменники, танцюристи. Роботи Голдін сьогодні можна знайти в колекціях центру Помпіду в Парижі, лондонського Tate Modern і нью-йоркського MoMa. 2017-го року Нен Голдін зняла для обкладинки арт-номера українського Vogue актрису Хлою Севіньї.

<b>Nan Goldin x Supreme</b>

Колекція Nan Goldin x Supreme надійде в продаж 29 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.