До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Bereznitsky Art Foundation відкривається виставка Юрія Сивирина

"Чорне дзеркало" – великий проєкт українського художника Юрія Сивирина – з 21 лютого можна побачити в галереї Bereznitsky Art Foundation.

Роботи Юрія Сивирина легко впізнати з першого погляду: це естетський, майстерно виконаний живопис з сюрреалістичними сюжетами. Його роботи перебувають у музеях України, приватних колекціях, у колекції Фонду "Ізоляція"; художник брав участь у виставках Національного музею "Київська картинна галерея", в Одеському музеї сучасного мистецтва, в Bereznitsky Private Space, брав участь у Kyiv Art Week, ГогольFest.

Реклама

Виставка "Чорне дзеркало" – ретроспектива головних робіт Сивирина за останні 5 років. За словами куратора Вікторії Бурлаки, Юрій Сивирин – яскравий представник "постмедійної" лінії в живописі. Свої образи художник часто знаходить у соцмережах і медіа, а тоді замінює героїв і події на фантоми. "Мене завжди цікавили людські дивацтва. Чому розумні люди чинять суперечливо, втрачаючи будь-які підвалини. Запитання риторичне... Але на нього я постійно намагаюся відповідати в своїх роботах. "Емоції" і "раціо" постійно перебувають у конфлікті. Мої роботи – про складність життя, хоча мета – розрядити обстановку, дати надію і сенс людині", – каже сам Юрій Сивирин.

Виставка триватиме з 21 лютого до 15 квітня в новому арт-просторі – фонді Євгенія і Людмили Березницьких Bereznitsky Art Foundation на Воздвиженці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.