До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Полум'я в пустелі: гості фестивалю Burning Man

У пустелі Блек-Рок, штат Невада, 4 вересня завершився один з найфотогенічніших фестивалей Burning Man, про який його автори говорять як про експеримент зі створення спільноти радикального самовираження, що при цьому покладається тільки на себе. Тут заборонено продавати чи купувати що-небудь, відсутня реклама й логотипи, а переміщуватися можна тільки на "арт-мобілі", звичайний транспорт також під забороною. Одна з візитівок фестивалю – арт-інсталяції, в цьому році вони були присвячені темі "Радикальний ритуал".

@leahwanders

У цьому році фестиваль відвідало й немало українців, зокрема, власниця бутиків Chloe і Bonpoint Христя Храновська і модель Марія Мельник. Дівчата розповідають, що Burning Man – це неймовірний досвід і враження, а також можливість приміряти найбожевільніші в житті костюми. Учасники фестивалю завчасно шиють і купують собі незвичне вбрання — пір'я, блискітки, лелітки, фольга, ядерні кольори, костюми звірів, квітів і предметів.

Реклама
Христя Храновська
Марія Мельник

Підтверджують їхні слова й фото знаменитостей, які відвідали Burning Man в цьому році. Серед них Карлі Клосс і Кара Делевінь, Періс Хілтон, Алессандра Амброзіу, Сара Сампайо і Жозефін Тукс. Прихильники "янголів" Victoria's Secret у соцмережах жартують, що їх улюблениці посеред запорошеної пустелі виглядають не менш органічно, ніж на подіумі з крилами, і наступне шоу потрібно проводити саме тут.

<b>BurningMan2017</b>

Постійні гості фестивалю, а в минулому році його відвідали понад 70 тисяч осіб, не побоялися формулювання "кожен сам відповідальний за своє життєзабезпечення", розповідають, що фотографії не передають і десятої частини того, що тут відбувається і хоч раз в житті сюди потрібно потрапити кожному. Які ще образи вибирали гості фестивалю, знає фотограф Юлія Штанько.

<b>BurningManPhoto</b>

Читайте також:

Streetstyle: как одеваются гости музыкального фестиваля BRAVE FACTORY

Streetstyle: як одягаються гості музичного фестивалю Sziget

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.