До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Такасі Муракамі випустив колекцію сумок для Off-White

Художник Такасі Муракамі і дизайнер Вірджил Абло продовжують радувати модний світ новинками, поєднуючи моду і мистецтво. Поки в лондонській галереї Gagosian відбувається їх спільна виставка "Future History", в соцмережах дует анонсує нову колаборацію. Муракамі і Абло випустили спільну колекцію сумок. Перші кадри колекції сумок "Future History" в своєму Instagram-акаунті показав художник: на сумках впізнаваний принт з яскравими квітами, а також автографи Абло і Муракамі.

У колекції чотири сумки з візерунками із знаменитих "усміхнених" квітів Муракамі, а також слова "Future" і "History". У своєму Instagram-акаунті Муракамі повідомив, що сумки можна купити в японському ритейлері Cherry Fukuoka.

Реклама

Тим часом Вірджил Абло, один з найактивніших ньюзмейкерів у світі моди, освоюється на новому місці місяць тому він став креативним дизайнером чоловічої лінії Louis Vuitton.

Вірджил Абло і Такасі Муракамі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.