До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Робочий процес: відкриття виставки Маші і Міші Реви

Подол стрімко перетворюється в модний київський даунтаун. Ще одним місцем, яке підтверджує це твердження, стала галерея Bursa при готелі, який повинен скоро відкритися. 5 травня там відбулося відкриття спільної виставки двох художників, батька і дочки, – Михайла Реви і Маші Реви. Їх відчуття естетики, гостинність і любов до всього красивого збирає навколо себе багато гостей. Скільки представників інтелігенції на їх знаменитій сімейній одеській дачі, стільки і столичних модників на відкритті виставки в центрі Києва.

<b>REVA42</b>

Реклама

За задумом куратора виставки, Віті Глущенка, і виконавчого директора Bursa, Василя Гроголя, виставка "Робочий процес" переносить глядачів у робочі студії двох художників. До складу процесу увійшли думки, начерки, проби і помилки, джерела натхнення, замальовки, блокноти – все, що в подальшому стало імпульсом, вихідною формою для готових, завершених творів. Спроба дістати на світ ці речі – теж свого роду експеримент, мета якого виявити внутрішні сторони професії, поділитися думками та ідеями, показати сімейні відносини, моменти схожості і взаємовпливу.

Роботи Міші Реви

Міша Рева – знаменитий художник, скульптор і архітектор. Він народився в місті Керч, а живе і працює в Одесі. Його скульптири вже стали визначною пам'яткою улюбленого міста художника. Серед них: "Будинок Сонця" на набережній Ланжерона, бронзові двері для висхідного сонця, прототип яких був представлений на виставці, пам'ятник присвячений І.Ільфу і Є.Петрову "Дванадцятий стілець", фонтан "Джерело" біля Воронцовського палацу та інші.

<b>Misha42</b>

Роботи Маші Реви

Маша Рева – художниця, ілюстратор і дизайнер одягу. Вона живе і працює в Києві, часто подорожує і відома далеко за межами України. Рева випустила не одну капсульну колекцію з брендом Syndicate, стала співавтором зйомки для книги відомого французького дизайнера Симона Порта Жакмю, а її Instagram-акаунт по праву можна вважати одним з найстильніших в Україні. Гості виставки так і говорили один одному: "Здається, ніби ми потрапили в красивий онлайн світ Маші, тільки тепер його можна помацати і побачити у великих масштабах".

<b>Masha42</b>

Фото: Stepan Nazarov

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.