До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова виставка в Gucci Garden у Флоренції

9 січня 2019 року, в перший день 95-ї виставки чоловічої моди Pitti Uomo, італійський бренд Gucci відкрив двері нових локацій в Gucci Garden у Флоренції. На відвідувачів чекають експозиції в Period Rooms і нові настінні розписи в Gucci Garden Galleria.

Period Rooms

Простір для виставки Gucci Garden – це ідея креативного директора Алессандро Мікеле, і складається вона з основної частини і "садів", розташованих на території історичної будівлі Palazzo della Mercanzia на площі Синьйоріа. У виставковому залі Gucci Garden Galleria, який відкрили в червні цього року, відбудеться нова виставка, названа "Il Maschile Androgynous Mind, Eclectic Body" ("Чоловік андрогінний розум, еклектичне тіло"), куратором якої є Марія Луїза Фриса. Тематичну виставку спеціально розробили, щоб продемонструвати, як модний Будинок Gucci визначав та інтерпретував чоловічу моду. Показали це через призму архівних колекцій одягу, взуття, аксесуарів, зображень рекламних кампаній, а також за допомогою різних історичних предметів, книг, журналів і відеодокументів, з 1960-х років і до наших днів.

Реклама
Period Rooms
Period Rooms
Period Rooms

Одночасно з відкриттям нової виставки Period Rooms представлять настінні розписи італійського вуличного художника MP5 і англійської художниці Алекс Меррі. У той час як в невеликому кінотеатрі Cinema da Camera відвідувачі зможуть подивитися відеоп'єси "Crollo nervoso" ("Нервовий зрив") театральної компанії Magazzini Criminali, відомої в вісімдесятих роках.

Розпис художниці Алекс Меррі
Розпис художника MP5
Gucci Garden Cinema

Завершити день в Gucci Garden можна приємним шопінгом, адже в місцевому бутіку бренду представлені кілька лімітованих колекцій одягу та аксесуарів, а також відвідати ресторан Gucci Osteria da Massimo Bottura, шеф-кухарем якого є всесвітньо відомий кулінар Массімо Боттура.

<b>gucci1</b>

Виставка працюватиме кожного дня протягом року з 10:00 до 22:30. Вартість вхідного квитка – 8 євро, 50% від продажів пожертвують для підтримки проектів реставрації у Флоренції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.