До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наївно, супер: Prada відкривають виставку робіт Лю Е

10 листопада 2018 року в Шанхаї за підтримки Fondazione Prada розпочне роботу персональна виставка китайського художника Лю Є.

Лю Е – один з найяскравіших художників сучасного Китаю. Його роботи легко впізнавані – найчастіше він пише казкових, наївних, іноді дитячих персонажів, фантастичних тварин і дітей, яких за 30 років кар'єри встиг показати від Пекіна до Берліна. Завдяки любові до яскравих кольорів і геоометрії Лю Е порівнюють з класиком абстракціонізму Пітом Мондріаном.

Реклама

До експозиції, яка називається Storytelling, увійдуть 30 робіт художника за період з 1992 року, які виставлять в шанхайському особняку Prada Rong Zhai. Рік тому особняк знову відкрили після реконструкції, якою кілька років займався фонд Prada. Проект Лю Е займе два поверхи особняка. Куратором виставки став Удо Кіттелманн, директор Національної галереї Берліна. Виставка триватиме до 20 січня 2019 року.

<b>выставка Лиу Йе</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.