До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов приносить любов: у Парижі відкривається виставка Альбера Ельбаза

Паризький музей Гальєра вшановує дизайнера Альбера Ельбаза — і влаштовує виставку, яка повністю відтворює шоу, показане на честь легендарного дизайнера 5 жовтня 2021 року. Виставка відкриється 5 березня і триватиме до 10 липня.

Дизайнер Альбер Ельбазпомер 25 квітня минулого року, а в жовтні бренд AZ Factory, фундатором якого він був, вшанував його пам’ять масштабним показом, у якому взяли участь 46 домів і дизайнерів, від Демни Гвасалії до Марії Грації К’юрі. Кожен дизайнер створив для показу образ, натхнений творчістю Ельбаза, — чи то струмливі сукні з довгими шлейфами, чи то мінісукні з рюшами або образи з портретами Альбера. Виставка, яка дістала зворушливу назву Love bring Love, занурить глядача в історію створення цього шоу, а також покаже всі 46 луків.

Реклама

Куратори обіцяють, що виставка відтворить ефекти, музику й світло, які зробили той вечір по-справжньому незабутнім моментом для сучасної моди. Назва "Любов приносить любов", взята з мантр Альбера Ельбаза, натякає на контраст. З одного боку, під час пандемії світ страждав, перебуваючи в ізоляції, а з іншого — після смерті дизайнера його колеги об’єдналися й працювали разом над показом, щоб віддати данину своєму талановитому колезі.

Про головні досягнення Альбера Ельбаза й про те, як він змінив ДНК французького дому Lanvin за 14 років роботи з брендом, читайте в нашому великому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.