До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі вітрини Hermès покажуть на виставці в Grand Palais

За вікном липень, але свій культурний графік на осінь вже можна почати планувати: головні музеї світу оголошують розклад виставок. Так, 8 листопада в паризькому Grand Palais відкривається експозиція присвячена дому Hermès. У її фокусі – найкрасивіші вітрини дому за останні 20 років.

Головна героїня виставки – дизайнер Лейла Менкарі: саме вона займалась оформленням вітрин флагманського бутику Hermès на Rue du Faubourg Saint-Honoré в Парижі. Їй належали ідеї, які можуть цілком увійти в історію світового декору: вітрина, перетворена на гробницю фараона, вітрини-джунглі, вітрина-пляж, а також справжній острів з фарфору. Лейла народилась в Тунісі, закінчила французьку Академію мистецтв і протягом 35 років оформлювала вітрини Hermès, перетворюючи маркетинг на мистецтво. У Парижі відтворять вісім найкращих вітрин Менкарі. Побачити виставку можна буде з 8 листопада по 3 грудня.

Реклама

<b>витрины Эрмес</b>

Фото: Vogue.ru

Читайте також:

Культ вещей: новая выставка в MoMA

Открытие выставки "Кристофер Макос: Эпоха Энди Уорхола"

Места силы: новый проект Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.