До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літні спекотні дні: нове знімання Nadiia x Masha Reva

Творці проєкту Nadiia x Masha Reva представили нове знімання, яке присвятили літу, друзям і, звісно, українській культурі.

"Проєкт Nadiia x Masha Reva тісно пов’язаний з українською спадщиною, ми переосмислюємо традиційні форми й віримо, що об’єкти з глини несуть тепло й щирість, — коментує знімання Маша Рева. — Саме таку атмосферу хотілося створити на нашій вечері, у колі друзів на тлі поля й парку-музею в Пирогові".

Реклама

"Хотілося передати атмосферу літа, легкості й веселощів. Ми поїхали в поле поблизу Пирогова з надзвичайно витонченим столовим склом, яке позичила мені подруга Аня Октябрь, вінтажними віденськими стільцями й моделями", — каже Надя.

Над образами для знімання працювала Женя Козлова, яка створювала зачіски й макіяж. Надя ж дістала свої архівні речі Comme des Garçons і Junya Watanabe та зміксувала все з вечірніми сукнями з 1990-х із секонд-генд. Вийшло барвисто. За сет-дизайн відповідали Христина Скопика і Яна Ждан з Foodies. Фотографувала американка Еммі Америка.

"Це знімання за відчуттями було подібне не до робочого дня, а радше приємного вечора. Я попросила Надю зібрати її друзів і накрити в полі стіл в найкращих українських традиціях, а потім просто знімала, як всі там веселилися. Коли ми фільмували цю історію, ніхто й гадки не мав, чим обернеться найближче майбутнє. Напевне, саме через це відчуття безтурботності, літа, любові й щирості ці зображення досі зворушують моє серце", — каже Еммі.

<b>Nadiia x Masha Reva new</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.