До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбулася виставка художниці Lana Kaufman

Promotion

У музеї Тараса Шевченка відбулася перша персональна виставка художниці і мецената Lana Kaufman. "Місце сили" – проект, присвячений подорожам в найнезвичайніші і загадкові точки планети. Натхненням для виставки стали недавні поїздки художниці до Каппадокії, на Байкал і півострів Трахтемирів.

Реклама
Лана Кауфман і Марина Ігнатуша

Художниця розповідає, що під час роботи над виставкою головним завданням для неї було передати "енергетику місць", які вона відвідала. Картини Лани насичені кольором і виконані в експресіоністській манері.

Олег Пінчук і Лана Кауфман

На презентації виставки виступив відомий піаніст Євгеній Хмара, а після Lana Kaufman отримала спеціальну нагороду від оргкомітету "Віденського балу". На відкриття виставки прийшли: Олег Пінчук, Катя Сільченко, Валерія Гузема, Артем Климчук, Олексій Прищепа, надзвичайний і повноважний Посол Грузії в Україні, Гела Думбадзе, аташе з питань культури Посольства Грузії в Україні, Зураб Топурія.


<b>лана кауфман</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.