До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відкривається виставка скульптур Карла Лагерфельда

Дизайнер, фотограф, ілюстратор, а тепер навіть скульптор – талант Карла Лагерфельда не має меж. З 19 жовтня до 22 грудня 2018 року представлять дебют легендарного дизайнера в ролі скульптора – колекцію мармурових скульптур в галереї Carpenters Workshop в Парижі. Виставка називатиметься Architecture.

Carpenters Workshop Gallery

Дизайнер створив колекцію скульптур, змодельованих з естетики грецької античності – періоду, який його особливо захоплює. Кожна скульптура виготовлена з рідкісного мармуру Arabescato Fantastico пронизливо-білого кольору з темно-сірими жилами, який надає кожній лампі, столу, фонтану і дзеркалу по-справжньому глибокий вигляд. Кожен шматочок виліплений, огранований і відполірований місцевими італійськими майстрами. Одночасно галерея представить дослідження архітектора Аліни Асмар, присвячені роботі Карла Лагерфельда над колекцією Architectures.

Реклама

<b>Карл выставка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.