До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фотограф Янів Едрі випустив книгу "Тель-Авів-Хайфа"

Фотограф з Ізраїлю Янів Едрі, постійний контрибьютор Vogue UA, випустив книгу "Хайфа – Тель-Авів". Альбом фотограф присвятив рідній країні і дитячим спогадам. Герої книги – ізраїльська молодь у віці від 14 до 17 років.

Липнева обкладинка Vogue UA, фото – Янів Едрі

"Шосе Хайфа – Тель-Авів – одна з наймальовничіших доріг Ізраїлю, вона йде вздовж узбережжя Середземного моря і об’єднує два великих міста, – розповідає Янів. – Я виріс ніби посередині між цими двома містами, в містечку Гіват-Ольга. Із заходу його омиває море, а зі сходу воно обмежене трасою. Це місто стало невід’ємною частиною моїх дитячих спогадів, більшість з яких залишились не тільки в моїй пам’яті, але й в сімейних фотоальбомах. У своїх роботах я намагався відтворити ці спогади, тим самим увічнити їх ".

Реклама

Книгу вже можна придбати в лондонських галереях The Photographers Gallery, DonLon books, а також в паризькому Tylor Books.

<b>янив эдри</b>

Читайте також:

Личный опыт: участие в киевском перформансе Марины Абрамович

Спутники искусства: интервью с арт-дилером Игорем Абрамовичем

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.